(2-1) (0-2) (1-0)               3 x  15 min.

04.29 1 - 0 Josephine Svendsen (Mia Clementsen)
05.53 2 - 0 Josephine Svendsen (Mia Clementsen, Mie Augustsen)
26.27 2 - 3 Lukas Jensen (Anders Vøttrup)
43.27 3 - 3 Mia Clementsen (Joy Kuch, Lizette Bergmann)

Fuld fart på.

Hvidovre: 1 x 2 min.
Amar´ Jets: 2 x 2 min.

Træningskamp imod drengene fra Amager: Sidste år mødte vi Amagers j 14 hold 4 gange og vi tabte alle (0-8, 0-7, 1-5 og 0-6), så det skulle blive spændende, om vi kunne give dem noget mere modstand, nu da de største af drengene var rykket op som j 16. Pigerne gik frisk til sagen og inden vi fik set os om, så førte vi med 2-0. Dejlig start. Reduceringsmålet til 2-1 kom inden Katrine fik set sig om :-). Et kanonskud fra blueline røg i kassen uden, at hun nåede at blinke med øjnene. Vi førte 2-1 efter en rigtig flot spillet 1 periode.

Kampens 2 dygtige dommere - Med alle de kampe som Carsten dømmer i øjeblikket, så kunne man jo frygte, at han snart ikke har tid til at være træner mere :-)

I anden periode fik Amager udlignet: Et langskud fik lov til at ramme stolpen og via målmanden røg pucken i nettet. Vi skal vist lige huske, at vi skal være vågne hele tiden, for når vi spiller imod drengespillere, så kommer der mange hårde skud langt udefra. Inden pausen kom Amager foran (helt ok, da vi faktigst spillede en halvskidt  2 periode).
3 periode blev en lige periode - vi fik heldigvis udlignet, da der manglede 1½ minut. 3-3 et godt og retfærdigt resultat på god og fairspillet kamp - Begge hold kunne havde vundet kampen i de sidste sekunder. Pigerne havde en stor chance 20 sekunder før tid og i de sidste 10 sekunder lå hele Hvidovres hold og kæmpede for at forhindre pucken i at ryge over stregen i den anden ende - Vi må håbe, at holdene kan  få spillet nogle flere kampe imod hinanden i denne sæson, for holdene stod utroligt godt til hinanden - kampe der ender 3-3 er jo altid spændende og det vigtigste er, at sådanne kampe er noget som begge hold for meget ud af.

Pigerne kæmpede, så det var en fornøjelse.