22.19 2-0 Mette Christensen (Josephine Svendsen)
24.31 3-0 Lizette Bergmann (Jeanita Sørensen)
28.40 3-1 Ylva Schyberg (Josephine Høegh Persson)
58.02 7-1 Josephine Svendsen (Marianne Lygteskov Hansen, Jeanita Sørensen)

Unionen havde sendt en rigtig "grum" dommer til kampen.

Hvidovre: 4 x 2 min.
KSF: 2 x 2 min.

Mange fans var mødt frem for at heppe.

Så skulle årets første turneringskamp spilles. Modstanderne fra KSF havde vi "krammet" på  sidste sæson, så det var med stor optimisme, at pigerne gik på banen. I første periode virkede det som om, at pigerne var lidt forsigtige. Midt i perioden scorede Lizette B. periodens eneste mål. I 2 periode gik det straks bedre og denne periode vandt vi med hele 4-1 (vores mål blev lavet af Mette, Josephine og 2 x Lizette B). Så var der pause og med en føring på hele 5-1, så følte man, at det ikke kunne gå galt. Galt gik det heller ikke, for også i 3 periode var det Hvikérne, der lavede flest mål. Vi skulle dog helt hen til de sidste 4 minutter af perioden, før der skete noget: Josephine lavede lige 2 hurtige mål før, at Josephine fra KSF kunne score til slutresultatet 7-2 (ganske imponerende når man tænker på, at hun kun er 10 år). En god start på sæsonen, af pigerne og jeg vil da lige nævne, at vi faktigst ligger nr. 1 i rækken :-)

Fuld fart mod KSF-målet.

Bokspersonalet der havde nok at se til.

Var pucken inde?
Det skrev KSF om kampen:

Skrevet af Kim Jensen

Første turneringskamp:

Tirsdag d. 5/10 kl. 19.45 mødte vi Hvidovre i første turneringskamp og her skulle der arbejdes fra alle sider. Kampen startede meget fint vi havde 3 kæder med og der gik hele 10 min inden Hvidovre kom på tavlen. 1 periode endte 1-0 til Hvidovre. I anden periode lykkedes det igen Hvidovre at passere vores ellers fremragende stående målmand 4 gange, men det lykkedes KSF at få udlignet ved et mål scorede af Ylva Schyberg og assisteret af banen yngste spiller Josefine Persson. 2 periode endte 4 - 1 til Hvidovre. I 3 periode fik Hvidovre passeret målmanden 2 gange men i sidste minut scorede KSF igen og igen var det banens yngste spiller der uassisteret scorede et meget flot mål.

Der blev valgt banens bedste spiller Josefine Persson som have sin debut på dameholdet, ligeledes var der et stort klap på ryggen til Ann Poulsen på mål idet skud statistikken: 10 til  KSF mod 45 til Hvidovre. Alle ydede en god indsats.