Tilskuere: Ca. 25           Skudstatistik: 8 - 31  (1-13) (1-10) (6-8)

16.04 0 - 2 Julie Overgaard (Josephine Svendsen)
25.44 0 - 3 Josephine Svendsen (Mie Augustsen)
40.38 0 - 4 Mie Augustsen (Josephine Svendsen)

Vi fik råbt vores første kampråb i kvinde-rækken.

KSF: 4 x 2 min.
Hvidovre: 5 x 2 min. + 1 x 10 min.

Så lykkedes det: Det som vi har kæmpet for i 3½ år: HVIDOVRE HAR FÅET ET KVINDEHOLD I LANDETS BEDSTE RÆKKE.
Vi kan vist lige så godt indrømme med det samme, at det var en meget uskøn kamp, hvor KSF trak sig meget langt tilbage på banen og åbenbart ikke havde lyst til at spille ishockey. Heldigvis kunne  Lizette og Julie allerede i 1 periode få pucken ind i netmaskerne bag alle KSF-spillerne.
I vores træningskamp for 14 dage siden mod KSF, fik vi gang i målscoringen da vi fik en udvisning. Om det var dette, der var årsagen til at pigerne næsten stod i kø for at sidde og hvile sig i straffeboksen ved jeg ikke, men i dag var det altså ikke så effektivt - Hvis det havde været en af de skrappe modstandere i rækken, så tør jeg ikke tænke på, hvor galt det kunne havde været gået. 18 ud af de 20 strafminutter vi fik i hele kampen, fik vi i anden periode.

Den første puck gives op i kvinde-rækken.

Til trods for alle strafminutterne, så kunne Josephine bringe os foran på kampens nok bedste angreb. Mie løb med pucken ned mod KSF-målet, kiggede op og afleverede mesterligt ind foran mål, så det var en nem sag for Josephine. Sådan et angreb var der nok nogle, der kunne lære noget af.
I 3 periode bragte Mie os foran med 0 - 4 efter 38 sekunder og nu troede man, at nu fik vi gang i målene........... men ak og ve: Vi gik i stå igen. Men, men, men lad os være glade: Vi fik spillet vores første kamp i kvinderækken, Vi vandt og bedst af alt: VI LIGGER NR: 1 I LANDETS BEDSTE RÆKKE. - DET KAN NÆSTEN IKKE VÆRE STØRRE.

Vores første jubel i kvinde-rækken.

Vores første mål bliver noteret i Danmarks hovedstad: København, lørdag den 27 september 2003 kl. 18.22.