31.43 0 - 9 Josephine Svendsen (Katrine Ellegård)
35.35 0 - 11 Josephine Svendsen (Joy Kuch, Louise Døj)
41.20 0 - 12 Josephine Svendsen (Julie Overgaard)

Der kom gang i sagerne, da vi fik en udvisning.

KSF: 1 x 2 min.
Hvidovre: 1 x 2 min.

Forrygende fejende flot. Spil sådan hver gang så behøver vi ikke vente til år 2010.
1 periode vil vist gå over i historien som en af de mest effektive perioder vi har spillet. Allerede efter 4 min. bringer Lindi os foran. Lidt efter så syntes nr. 89 (jeg har glemt hvem det var) at hun ville over og sidder i straffeboksen. Så troede man, at vi ville komme under pres, men Marianne syntes dog, at det var så dejligt, at spille i undertal, at hun scorede 2 gange. Herefter scorer Mia og Daniella til 4 - 0 og 5 - 0 og vi fører med hele 5 - 0 på under 10 minutter. Marianne og Josephine laver yderligere et par mål og stillingen er 7 - 0 efter 1 periode. - Helt vildt. Det har vi aldrig prøvet før. Pause og klar til 2 periode: Denne periode vinder vi med 4 - 0 (alle mål lavet af Josephine). 3 periode bliver en kopi af anden: Josephine laver mål på alt hvad hun skyder på. 3 mål i 3 periode. 8 mål i træk må vist være noget til rekordbøgerne.
En meget flot kamp hvor vi især fik trænet vores angrebsspil - men bare vent: Næste gang skal vi nok få trænet vores forsvarsspil: Herlevs damer kommer og besøger os på onsdag og det bliver spændende at se hvordan pigerne vil klare denne opgave. Hvis de alle spiller lige så flot som i dag kan det ikke gå helt galt. (gad vide om der kan blive plads i startopstillingen til vores kaptajn når hun kommer fra ferie)

Carsten fortæller hvordan vi skal gøre det - Rene er vist faldet i søvn.