09.55 0 - 1 Josephine Svendsen (Lizette Bergmann)
15.25 0 - 2 Josephine Svendsen (Lindi Clementsen)
36.07 0 - 3 Katarina Lund Nielsen (Lizette Bergmann)
44.23 1 - 4 Josephine Svendsen (Mie Skovbo Augustsen)

Carsten holder tale for pigerne i pausen...mens Rene holder øje med, at det går rigtigt til.

KSF: Ingen.
Hvidovre: 2 x 2 min. + 1 x 10 min.

Kamilla og Katrine får sig en lille dans i pausen. (Gad vide om Kamilla nogen sinde fandt sit målfelt ? :-)

Endelig skulle kampen, som vi længe havde glædet os til, i gang. KSF stillede kun om med 2 kæder (var det mon julefrokoster eller taktik?) Vores pigerne (over 3 kæder) var sat godt op og startede også i et højt tempo. Om det var tempoet, der var for højt eller om der var  nerver på kan være svært at sige, men vi havde utroligt mange chancer, som blev brændt på stribe. Trods alt spillet vandt vi kun 1 periode med 2-0 og 2 periode med 1-0. Vi gik til pause for at få lidt at styrke os på. Enten fik pigerne for meget at spise eller også glemte de  koncentrationen i omklædningsrummet for nu begyndte nogle forfærdelige minutter. KSF fik lov til at lave 2 mål på 6 minutter. Godt at vores trænere er rutinerede: Der blev straks taget time out: Fejlene blev rettet og pigerne sluttede af med at spille 10 minutter, som vi ved at de kan. Spil på den måde på tirsdag, så skal vi nok få en storsejr. (bemærk lige at vi trods alt lavede 6 mål i dag: Det er det højeste antal mål vi har lavet i en turneringskamp....Mon det var fordi, at Thomas trænede angreb med pigerne fredag aften :-)