Udvisninger: 2 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

32.22 3 - 1 Josephine Svendsen
27.58 3 - 2 Josephine Svendsen

Lindi hilser på vores første modstander.

Så skulle vi spille vores første kamp i ICG "Ticket to heaven" Cup. Modstanderen var Herlev. Vi startede pænt og havde en del chancer, men p.g.a. af lidt manglende koncentration, så lykkedes det pigerne, at være bagud med hele 0 - 3 ved pausen. Vi fortsatte det gode spil og det lykkedes Josephine, at få pucken i nettet 2 gange. Så stod det 2 - 3 og man begyndte at håbe på en udligning, for der  manglede stadig 2 minutter. Desværre for pigerne så var det Herlev der fik det sidste mål og de kunne trække sig tilbage med de 2 point. Ærgerligt at vi skal tabe sådan en kamp, når man tænker på, hvor meget spil og hvor mange chancer vi har. En kamp der lovede godt for turneringen.

Vores farlige center er klar til at sikre sig pucken.

ICG - Bandits

6

0

(5-0) (1-0)             (2 x 20 min.)

Udvisninger: 4 x 2 min. + 1 x 10 min.   Udvisninger: Ingen

Da vi ingen målscore har i denne kamp blev der lige plads til et ekstra billede: Katrine har sikret sig pucken.

Bag nr. 7 fra ICG er en af vores spillere ved at afslutte. Kik op og se hvor fri Mie er.

Så var det vores anden kamp. Vi skulle møde det ene hold som værterne fra ICG stillede med. (Et halvt jun 14.1 og 14.2 hold) - Det var sikkert lige meget hvilket hold ICG havde stillet med, for pigerne var slet ikke klar til denne kamp: 11 sekunder gik der og så var vi bagud. Gad vide om pigerne havde spist for meget kage i pausen (eller måske var de blevet inspireret af de to klubbers 1 divisions hold) Uanset hvad der var årsagen, så tabte pigerne også med tenniscifrene 6 - 0, efter en første periode som de simpelthen ikke kunne være bekendt. Vi fik rettet lidt op på spillet i anden periode, men når man er bagud med 5 - 0 halvvejs inde i kampen, så er det svært at vinde en ishockeykamp. Efter kampen tog vi hjem for at lade op til morgenens kamp, hvor vi skulle starte med at møde det andet ICG hold.

Alle 6 mand fra ICG ville med på billedet.

ICG - Stars

9

0

(5-0) (4-0)           (2 x 20 min.)

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 1 x 2 min.

Så er der lige igen en kamp, hvor vi ingen målscore har og derfor må vi udfylde pladsen med et billede.

Et lidt anderledes holdbillede fik vi taget før kampen mod ICG-Stars.

Lørdagens første kamp var imod ICG - igen en blanding af deres j14.1 og 14.2 hold. Pigerne gik frisk til sagen og tacklede, så det var en ren fornøjelse. Desværre var vi bagud med 0-5 ved pausen p.g.a., at der var enkelte ICG-spillere som vi ikke kunne stoppe. Ros i pausen til pigerne, men det kunne de åbenbart ikke tåle - De første 6 minutter i 2 periode bliver en ren gru: 4 mål og vi var bagud med hele 9 - 0. Nu frygtede man det store nedbrud, men det udeblev heldigvis. Pigerne begyndte at fighte igen og holdt stand i de sidste 14 minutter. LATTERLIGT at vi skal have et sådan resultat p.g.a. et "6 minutters nedbrud".

Selv om vi tabte med 9-0, så havde vi enkelte angreb.

Amar´ Jets

5

1

(2-1) (3-0)           (2 x 20 min.)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

05.35

1 - 1

Josephine Svendsen (Lindi Clementsen)

Pigerne gik frisk til sagen og det fik spillerne fra Amager fik at føle.
Så var modstanderen Amager. Et hold som vi efterhånden kender godt. Pigerne fortsatte de samme gode takter fra forrige kamp, men kommer bagud med 1-0 efter 2 minutter. Vi udligner 3 minutter efter - igen er det Josephine der får pucken i nettet. De næste 20 minutter kæmper pigerne (som vi ved de kan) - Der bliver tacklet, fightet og kæmpet så det er en fryd. Efter ca. 5 minutters spil i 2 periode får Amager så 2 hurtige mål. Pigerne kæmper videre og spiller en flot kamp. Næste kamp er mod de ubesejrede fra KSF. Det skal blive spændende at se, om vi kan give dem god modstand.
Hvidovre på vej i angreb.

KSF

5 0
(3-0)  (2-0)       (2 x 20 min.)
Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

Endnu en målløs kamp og plads til et ekstra billede: Katrine fik sin 3 udvisning og har lavet 60% af vores udvisninger i denne cup.

Taktidemøde før KSF kampen.

Så var det tid til vores møde med topholdet fra KSF: Vi holder flot stand indtil puchen ryger i mål bag Katrine, da der er spillet 09.14. Pigerne kæmper det bedste de har lært, mod overmagten, men der er et par KSF-spillere der får lov til at sende pucken i mål lidt langt ude fra - Der kan man se forskellen mellem pigernes og modstandernes kræfter. Mon ikke vi snart ved hvad vi skal lave i vores sommerferie?

Dette billede er taget efter 40 sekunders spil - sekundet efter ligger pucken sikkert i Katrines handske.

Herlev

4 0
(2-0)  (2-0)     (2 x 20 min.)
Udvisninger: Ingen Udvisninger: Ingen

Sidste målløse kamp og endnu er ekstra billede: Selvfølgelig skal Josephines fanklub med på hjemmesiden.

Da vi sidst mødte Dani Søbye (for 2 år siden i Odense) kunne han løbe igennem vores forsvar som det passede ham - I dag var dette stolpeskud de tætteste han kom på vores mål. (Så man må sige, at vi er et  hold i fremgang).

Så er modstanderen igen Herlev - Denne gang er det en kamp om 5 - 6 pladsen. Vi var sikre på, at vi kunne give Herlev god modstand og dette kom til at holde stik. Vi har en del chancer og efter 15 minutters spil har vi 2 gigantiske chancer for at komme foran. Desværre brænder vi og på det efterfølgende angreb score Herlev (en puk der næsten ikke har fart nok på til at ryge over stregen). Efter yderligere 32 sekunder kommer Herlev på 2-0...næsten ikke til at bære. Vi går til pause og aftaler, at vi skal have det næste mål. Inden for de første par minutter har vi 2 spillere, der er alene med målmanden ,men vi brænder igen. Hvis der skal kåres et hold som Danmarks mest ufarlige i år, så tror jeg ,at vi har en chance for at snuppe pokalen. Herlev laver 2 mål til og vi ender som nr. 6. Selv om vi ender som de sidste, så har vi fået meget ud af denne turnering. 6 kampe på 3 dage mod j.14.2 hold, det er noget der gir´ noget (Så hedder det godt nok j.14.2 hold men KSF, Amar´r Jets og halvdelen af de 2 ICG hold udgør spillere som spiller i J.14.1 rækken) - godt gået piger.

Ene-undervisning.....mon Joy nu skal lærer at stå på mål?

1 - 2 plads:  KSF - ICG-Bandits

Josephine fik scoret sit 3 mål i kampen mod Amager og har scoret 100% af vores mål i denne cup.