11.31 0 - 4 Michelle Karvinen (Christina Døj)
15.55 0 - 5 Louise Itenov (Michelle Karvinen)
21.48 0 - 6 Michelle Karvinen (Mie Jensen)
31.10 0 - 7 Michelle Karvinen (Linda Da Silva)
40.34 0 - 8 Michelle Karvinen (Mie Jensen)
42.25 0 - 9 Michelle Karvinen (Mia Rasmussen)
59.14 0 - 11 Michelle Karvinen (Mie Jensen)

Pigerne gør sig klar til kamp.

Hvidovre: 5 x 2 min.
Rødovre: 3 x 2 min.

Hvidovre i angreb.

Så skulle vi spille vores første turneringskamp i damerækken på hjemmebane. De danske mestre fra Rødovre kom på besøg. (Det skal lige siges til Rødovres ros, at de sparede nogle af deres bedste spillere, så vi kunne få en lidt mere lige kamp) Fra starten af kampen virkede det som om at vores piger var lidt forsigtige. Vi tabte 1 periode med 0 - 5 men vi havde næsten lige så mange skud på mål som Rødovre. I 2 periode gik det resultatmæssigt lidt bedre: Vi tabte kun med 0 - 2 selv om skudstatistikken sagde 1 - 13. 3 periode tabte vi med 0 - 4.
Når man ser på kampen, så skal pigerne roses for, at de endnu engang formåede at kæmpe alle 60 minutter. Vi havde mange flotte angreb, men afslutningerne mangler lidt skarphed. Når pigerne får lidt flere armkræfter, så skal vi nok få lidt mere kraft i vores skud. Indtil vi bliver lidt mere målfarlige, kan vi glæde os over at vi får indøvet vores forsvarsspil. - Nu bliver det spændende at se hvordan vi klare kampen i næste uge hvor modstanderen hedder Gladsaxe. Hvis vi en dag skal være det 3 bedste hold på sjælland, så er det nok Gladsaxe som vi skal slå.