Tilskuere: 14               Skudstatistik: 11 - 23    (4 - 9) (5 - 4) (2 - 10)

16.43 0 - 1 Louise Itenov (Betina Johnsen)
44.45 1 - 3 Lizette Bergmann (Marianne Lygteskov Hansen)
48.09 1 - 4 Louise Itenov (Mia Rasmussen)
52.22 1 - 5 Linda Da Silva (Louise Itenov)
57.30 1 - 6 Linda Da Silva (Betina Johnsen)

Klar til lokalopgøret.

Hvidovre: 6 x 2 min.
Rødovre: 3 x 2 min.

Starten på et Hvidovre angreb hvor vi har 3 gode afslutninger.

Årets første turneringskamp skulle spilles mod Rødovre. Tidligere har vi tabt til dem med 0-11 og 1-10 så det skulle blive spændende om vi endnu engang kunne forbedre os. 1 periode startede over alt forventning. Vi kom til mange afslutninger, men helt farlige blev vi ikke. Vi skulle helt frem til det 17 minut før det lykkedes Rødovre at komme foran - desværre gik det som det plejer 2 mål til modstanderne på bare 36 sekunder. Ærgerligt for vi var godt med i kampen. 2 periode gik lige så godt (i denne periode  VINDER VI SKUDSTATISTIKKER - stort piger) Desværre er det kun Rødovre der score, så vi er bagud med 0-3 før sidste periode. I 3 periodes 5 minut lykkedes det endelig for pigerne. Lizette bringer os på 1-3. Herefter presser vi for yderligere scoring, men desværre taber vi pucken og Rødovre score til 1-4. Lidt mere held (og lidt flere armkræfter) så skal det nok komme. Både spilmæssigt og resultatmæssigt forbedrede vi os......IGEN.

Betina Johnsen i en Hvidovretrøje......ikke dårligt :-)