Tilskuere: 24                Skudstatistik: 56 - 4 (14-1) (22-2) (20 - 1)

00.46 1 - 0 Josephine Svendsen (Lindi Clementsen)
36.00 3 - 0 Mie Skovbo Augustsen (Josephine Svendsen)

Det meste af kampen foregik i KSFs´ forsvarszone.

Hvidovre: Ingen.
KSF: 1 x 2 min.

Men der var også enkelte besøg foran Hvidovres mål.

Kampen i dag var mod damerne fra KSF. Spændende om vi kunne holde statistikken: Ingen perioder er tabt mod dette hold i en turneringskamp. I dag startede pigerne som lyn og torden - Allerede efter 46 sekunders spil kunne Josephine bringe os foran... Det skulle nok blive en stor dag (troede vi). Resten af perioden blev der øvet opspil i et tempo der foregik i slowmotion. I dommerbordet var vi i hvert fald glade for, at vi havde noget kaffe, som kunne holde os vågne. 2 periode startede endnu bedre: Igen var det Josephine, der gik forrest og lavede mål - denne gang allerede efter 20 sekunder. Spillet i denne periode var meget bedre, men der skulle gå hele 16 minutter før Mie kunne bringe pigerne foran med 3-0 (Mie har åbenbart fået den gode ide, at lave mange point i turneringskampe).

I målet fik Katrine chancen i 3 periode (og gjorde det flot).

I dag var det KSF, der fik et "ispige-nedbrud" for Katarina fik lov til at score allerede 54 sekunder efter det forrige mål. 4-0 efter 2 periode og det "lugtede" lidt af en ny scorings-rekord . I 3 periode fortsatte pigerne det gode spil, men det var desværre kun Katarina, der kunne få pucken i nettet til slutresultatet 5-0. En kamp hvor vores opspil lykkedes og vi fik en masse scoringsforsøg. 56 skud på mål er flot, men scoringsprocenten er nok en lille smule i underkanten, når vi kun laver 5 mål.
I denne sæson har vi nu mødt KSF 3 gange i turneringen og vi har vundet alle 9 perioder (godt nok er de 6 perioder kun vundet med 1 enkelt mål....men det er da en meget god statistik)

Så får vi lige en "venindesnak" efter kampen.