30.12 2 - 0 Josephine Svendsen (Marianne Lygteskov Hansen)
37.36 4 - 0 Katrine Ellegaard (Lizette Haagensen)
39.57 5 - 0 Josephine Svendsen (Mia Clementsen)
48.52 8 - 0 Mette Christensen (Katarina Lund Nielsen)
51.59 10 - 0 Josephine Svendsen (Lizette Haagensen)
52.10 11 - 0 Josephine Svendsen
53.04 12 - 0 Mia Clementsen
59.27 13 - 0 Josephine Svendsen

Pigernes første mål var en "ren perle". Katarina spillede flot Mette helt fri - virkelige et rigtigt flot mål.

Hvidovre: 3 x 2 min.
KSF: 3 x 2 min.

Sidste halvdel af kampen var en fornøjelse - (Altså hvis man var fra Hvidovre).

Årets sidste turneringskamp på hjemmebane var mod KSF. Det skulle blive spændende om vores "træningslejr" i weekenden (Amar´ Jets Junior 14 Cup) havde gjort virkning.
I første periode virkede det som om, at stævnet stadig "sad i benene" på vores piger, for det var ikke tempo der prægede vores spil. Heldigvis fik Mette bragt os foran, så vi kunne gå til pause med en føring på 1-0.
2 Periode startede på samme måde og da vi har halvvejs inde i kampen stod det stadig 1-0. Om det var fordi vi skiftede målmand ved jeg ikke:-) men pludselig var det som om, at pigerne begyndte at vågne og med 4 scoringer begyndte vi, at kunne være vores indsats bekendt.
3 periode startede som lyn og torden: Josephine scorede allerede efter 6 sekunders spil (ny rekord for pigerne): Dette knækkede totalt KSF og efter helt forrygende opvisning i denne periode kunne pigerne trække sig tilbage med vores største turneringssejr nogensinde: Flot målfest som vi må håbe fortsætter, for nu kan pigerne se, at de godt kan score.

KSF-pigerne skulle lige over og se på vores trænere.