(0-3) (2-1) (0-1)                3 x  15 min.

Udvisninger: 4 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

03.09 0 - 1 Camilla Vendelbo (Camilla Fritz)
09.31 0 - 2 Charlotte Hansen (Louise Itenov)
22.26 1 - 4 Katrine Ellegaard (Mia Clementsen)
24.27 2 - 4 Katarina Nielsen (Lindi Clementsen
42.51 2 - 5 Louise Itenov

Smid nu den puck.

Første kamp i Hvidovre Låseservice Cup stod mellem Rødovre og Hvidovre. Rødovre stillede op med et blandet hold fra deres 1 og 2 hold. Rødovre kom foran med 3 - 0 før vores piger vågnede op. (Iflg. rygter så skulle Carsten havde delt baller ud i pausen og pigerne gik ind og vandt 2 periode med 2 - 1) Det var Carsten sikkert glad for, men glæden blev vendt til ærgrelse, da det ikke lykkedes at få udlignet i 3 periode. Rødovre scorede fortjent til slutresultatet 2 - 5.

Der er "klumper" i spillet.

Rødovre

Esbjerg

4

2

(3-0) (1-1) (0-1)              3 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.    Udvisninger: 4 x 2 min.

04.12 1 - 0 Louise Itenov
07.31 2 - 0 Louise Itenov
13.38 3 - 0 Charlotte Hansen
17.06 4 - 0 Louise Itenov
29.15 4 - 1 Kit Bærentsen (Line Voss)
35.10 4 - 2 Kit Bærentsen (Benita Jensen)

Dyb koncentration.

Så skulle 2 kamp i gang og Rødovre startede som lyn og torden igen. 3 - 0 efter første periode og kampen lignede den første - spændende om Jimmi kunne få vækket Esbjerg lige som Carsten gjorde med Hvidovre. Det lykkedes næsten og Esbjerg kunne klare flot uafgjort i 2 periode. Rødovre der havde spillet 2 kampe i træk var nu ved at være trætte og Esbjerg kunne reducere til slutstillingen 4 - 2 i tredje periode. Nu havde Rødovre sikret sig sejren i turneringen og kampen om 2/3 pladsen stod mellem Hvidovre og Esbjerg.

Er du faldet i søvn?

Esbjerg

3

4

(1-1) (1-2) (1-1)                  3 x  15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 4 x 2 min.

06.52 1 - 0 Louise Døj (Mia Clementsen, Marianne Hansen)
07.16 1 - 1 Anne-Sofie Petersen
17.39 1 - 2 Ninna Gravesen (Trine Pedersen)
19.01 2 - 2 Katarina Nielsen (Julie Overgaard)
20.56 2 - 3 Kit Bærentsen
39.02 3 - 3 Katarina Nielsen
34.59 3 - 4 Anne-Sofie Petersen

Klar til kampen om 3 pladsen.

3 kamp var kampen om sølvet: Hvidovre fik en god start, men inden perioden var slut, så havde Esbjerg udlignet. I anden periode var det Esbjergs tur til at komme foran og Hvidovres tur til at udligne. Desværre for Hvidovres ispiger fik Esbjerg dog lavet et ekstra mål, så vi var bagud da vi skulle i gang med den sidste periode. 6 minutter før slutfløjt fik Hvidovre bragt balance i stillingen og man var begyndt at regne med, at resultatet skulle ende lige - Vi skulle nu i gang med at finde regnemaskinen frem og regne med målscore for at afgøre placeringerne..............men Esbjerg ville det anderledes (eller også var Hvidovre måske bare gæstfri) Esbjerg "fik" lov til at score, da der manglede 1 sekund.

Tak for kampen.

En cup med godt spil og lige kampe. Mange tak for hjælpen til sponsor (Hvidovre Låseservice), forældre m.v.

Bronzeholdet.

Flot vimpel som pigerne fra Rødovre gav os.

Pokalen som vi fik for vores 3 plads.

Venskabskamp:

Esbjerg

4

3

(0-1) (2-1) (2-1)                           3 x 15 min. - løbende ur.

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: Ingen

01.30 0 - 1 Kit Bærentsen
15.22 1 - 1 Julie Overgaard (Josephine Svendsen)
24.50 2 - 1 Mia Clementsen
27.10 2 - 2 Kit Bærentsen
35.10 3 - 2 Katarina Nielsen (Lizette Bergmann, Katrine Schlichting)
36.25 3 - 3 Line Voss
37.22 4 - 3 Mia Clementsen (Daniella Bergmann)

Pas på: Isen er glat.

Esbjerg der kom helt over fra den anden ende af landet ville gerne spille en ekstra kamp, så vi spillede lige en venskabskamp til sidst. Nu havde Hvidovre ændret taktik. Denne gang lod vi Esbjerg komme foran i første periode for at få dem til at tro, at vi var trætte.  I anden periode satte vi turboen til og lavede 2 mål - nu troede vi at vi havde dem. Men, men, men ak og ve: Esbjerg der efterhånden måtte være meget trætte udlignede og kampen var igen helt lige før sidste periode. I denne periode var Esbjerg de gode gæster og "lod" os få et mål mere end dem. Nogle gode og meget lige kampe. Jeg håber meget, at vi kan få et samarbejde med de flinke Vestjyder - holdene står styrke- og aldersmæssigt utroligt godt til hinanden: En ting er sikkert: Vi mødes i en DM-finale om nogle år.