16.22 0 - 1 Nicklas Toft (Morten Herreborg)
16.33 1 - 1 Mia Clementsen (Josephine Svendsen)
19.52 2 - 1 Katarina Lund Nielsen (Katrine Ellegaard)
28.16 2 - 2 Nicklas Toft
46.27 2 - 3 Nicklas Toft
47.28 2 - 4 Morten Herreborg (Dani Søbye)

Katrine får sig lige en sludder med en af vores dommere.

Katrine havde mange flotte redninger (især i 1.periode) - men Nicklas Toft (nr. 17) fik alligevel lavet hattrick.

Hvidovre: 2 x 2 min.
Herlev: 3 x 2 min.

Er der nogle bag mit mål?

Dagens kamp er mod Herlevs J 14 - (Der havde en del afbud - sikkert p.g.a. af det tidlige tidspunkt :-). Pigerne gik frisk til sagen, men det er alligevel Herlev, der kommer foran. 11 sekunder efter Herlevs mål får Mia heldigvis udlignet. Da der mangler 8 sekunder af perioden bringer Katarina pigerne på vinderkurs. Foran 2-1 og vi går til pause.
I 2 periode bliver der kun lavet 1 mål og det er  desværre Herlev der får dette - men vi er stadig med i kampen.
Også i 3 periode er der mange chancer til begge hold, men 6 minutter inde i perioden så er der lige 1 minut hvor "klappen" går ned for pigerne: En "stime" på de sædvanlige 2 mål og så var den kamp afgjort. Holdene stod styrkemæssigt godt til hinanden og hvis vi har lidt mere held i vores afslutninger næste gang, så skal kampen nok "tippe" over til os.

Carsten fik limet Marianne ("frk.1 hånd på staven")s´ handsker fast på staven. (Jeanita ville ikke med på billede, men nåede ikke væk).

Et vedvarende rygte siger, at vores cheftræner er utilfreds med, at han aldrig er med på vores hjemmeside: Derfor havde vi i dag sendt en fotograf efter ham, så vores læsere kan se, hvad en travlt optaget cheftræner laver under en kamp:

Vi starter lige med en kaffepause før kampen.

Det er vigtigt, at cheftræneren altid har overblikket.

Juhu: Det er MIT hold, der fører efter 1 periode.