34.22 3 - 0 Josephine Svendsen (Katrine Schlichting)
38.16 5 - 0 Katrine Schlichting (Katarina Nielsen)

Herlevs målmand havde travlt i den første kamp.

Udvisninger:

Hvidovre: 4 x 2 min..
Herlev: 1 x 2 min.

Så skal sæsonens første kamp spilles og selvfølgelig har vi valgt, at vi skal spille mod vores venner fra Herlev. Spændende at se hvordan deres hold er i år. Vi skulle hurtigt finde ud af, at holdene endnu engang passer utroligt godt til hinanden i styrke.
Ovennævnte 4 linier startede jeg med, da jeg den 24 august (for præcis et år siden) skulle skrive om sæsonens 1 kamp. Sidste år førte Herlev efter første periode med 1 - 0....men I år fik de ikke lov til at score. Vi klarede flot 0 - 0. Anden periode gik endnu bedre og på mål af Lindi og Marianne kunne vi går til pause og være foran med 2 -0.

Hvidovre i angreb.

I tredje periode lavede Josephine 2 mål på 24 sekunder og lidt senere kom der en "byge" til - 2 mål på 27 sekunder af Katrine og Katarina. Herlev fik fortjent lov til at pynte på resultatet kun 2½ minut før tid. (Lidt synd at Kamille ikke fik lov til at "holde nullet": Hun havde mange flotte redninger.) Dejligt at se hvordan pigerne ind i mellem spillede sammen. Det skal nok blive en interessant sæson vi skal igennem.

Herlev fik pyntet lidt på resultatet til sidst.

Hvidovre

2

3

(1-2) (1-1)          (2 x 15 min.)

04.39 0 - 1 Kasper Jensen (Tobias Rasmussen)
05.29 0 - 2 Oliver Hartzberg (Andreas K. Larsen)
10.04 1 - 2 Katrine Ellegård (Katrine Schlichting)
15.12 1 - 3 Nicklas Krause
23.18 2 - 3 Katarina Nielsen

Debut til Katrine i målet i sidste periode.

Hvidovre: Ingen.
Herlev: Ingen.

Nå, men 1 kamp gik jo godt, så vi kunne lige så godt tage en kamp til. Sidste år lærte pigerne 3 ord som de skulle kunne udenad. Jeg vil tro, at en del af pigerne  har glemt det 3 ord her i sommerferien: Det ene ord var RESPEKT..... selv om man lige har vundet over en modstander med 6 -1, så skal man være klar, når man starter på en ny kamp. Vi var ikke klar og var bagud med 2 - 0 efter 5 minutter. Vi fik dog reduceret før pausen og var kun bagud med 1-2. I sidste periode fik vores nye målpige debut. Kun et mål gik der ind på hende, men da vi også kun kunne lave et mål i denne periode, så tabte vi kampen med 2 - 3. Lidt ærgerligt med den afslutning for det burde vi kunne have gjort meget bedre.