22.00 1 - 1 Katrine Ellegaard (Lizette Haagensen)
39.04 1 - 3 Maria Dyrby (Charlotte Densing)
43.52 2 - 3 Lizette Bergmann (Marianne Lygteskov Hansen)

Dommeren kigger efter pigerne.

Hvidovre: 1 x 2 min.
Herlev: 1 x 2 min. 1 x 10 min.

Rene taler med pigerne.

Stor var spændingen, da vi skulle starte kampen mod Herlev 2. Mon vi kunne stille noget op mod disse piger?
Hvis man sammenligner dagens spil, med det spil, som vi leverede i søndags, så vil jeg nok mene, at vi til at begynde med spillede lidt for forsigtigt. Vi taber 1 periode med et enkelt mål og har selv chancer for at score. I starten af 2 periode får Ellegaard udlignet og kampen står nu og "vipper" det næste kvarter. Så score Herlev 2 mål på 1½ minut og man frygter nu at vi bryder sammen. Pigerne holder pause og i starten af 3 periode reducerer Lizette B. til 2 - 3. De næste 10 minutter er kampen igen meget lige. Desværre er det Herlev, der får det næste mål i slutningen af kampen. I år har der ligesom være tendens til, at når vores modstander først får et mål, så taber vi hovederne og lader dem score yderligere inden for kort tid. Igen får vores modstander 2 mål på kort tid. Vi taber alle 3 perioder med 1 enkelt mål, men det er der ikke noget at være kede af. Husk nu at vi bare skal lære i år - Vi er trods alt lige kommet op i en række med spillere, der har været med i mange år. (mange af vores modstandere har spillet ishockey før vores piger blev født).

Vi skal vist til at tage nogle flere armbøjninger, hvis vi skal ha´ pucken helt ind over stregen.