Hvidovre 

Herlev 2

3

1

(0-1) (1-0) (2-0)         (3 x 20 min.)

             

10.23 0 - 1 Katrine Algreen (Mette Groth)
37.49 1 - 1 Katarina Lund Nielsen (Lizette Haagensen)
46.56 2 - 1 Josephine Svendsen
54.54 3 - 1 Josephine Svendsen

                                                                                                         


Opvarmning før kampen. 

Udvisninger:

Hvidovre: Ingen
Herlev: Ingen

 


Så er vi i gang.

Så var det sidste chance for at slå Herlev 2 i denne sæson. Holdene skulle mødes for fjerde gang og de 3 foregående gange har Herlev vist, at de er lidt mere rutineret end vores piger. I denne sæson har vi efterhånden spillet 40 kampe og det skulle blive spændende, om rutinen fra alle disse kampe kunne ses i dagens kamp. 
I 1 periode lagde vi lidt forsigtigt ud - men selv om vi var pænt med i spillet, så vandt Herlev desværre denne periode med et enkelt mål.
I anden periode fik vi noget mere spil, men trods meget spil i Herlevs zone, så blev vi aldrig rigtige farlige. Vi vandt perioden med et enkelt mål af Katarina og kampen kunne gå hvad vej det skulle være i den sidste periode.
I 3 periode ville Josephine lige vise, at hun er holdets topscore og lavede 2 mål. Efter disse 2 mål var man lidt mere rolig i ca. 2 minutter - så tog Herlev timeout og satsede ved at spille uden målmand i de sidste 3 minutter. Heldigvis klarede vores piger presset og kunne for første gang forlade en kamp mod Herlevs damer med en sejr. Dejligt  man begynder, at kunne se vores mange kampe begynder at hjælpe. Det var en flot kamp i dag..... faktigst  har vi vundet 3 kampe i træk nu....det har vi vist ikke prøvet før.     
 


Højt humør i Hvidovres boks.


Rene´ viser vejen.....Det er ikke pænt at pege :-)

Her er "beviset" - endelig lykkedes det.