(2-1) (1-1) (2-0)         (3 x 20 min. - sidste periode med "løbende ur")

24.28 2 - 2 Jeanita Sørensen - HVIK !!!!
51.04 5 - 2 Josephine Svendsen (Katrine Schlichting)

De 2 nye dommere gjorde det godt.

Hvidovre: 3 x 2 min..
Herlev: 1 x 2 min.

Herlevs målmand klare et farligt forsøg.

Efter en lang juleferie var vi endelig klar til kamp igen. Spændende om vores træning med opspil og afslutninger skulle lykkedes i en kamp. Til træning så ser det jo helt fint ud, men i dag så var der rigtige modstandere. Vi kom heldigvis hurtigt foran - Jeanita syntes at det var på tide at lave sit første mål for pigerne. Desværre gik der kun 1 minut før Herlev fik udlignet. Efter 9 minutter så skød Lizette langt ude fra og pucken røg i mål, så vi kunne vinde 1 periode med 2-1.
Så skulle vi i gang med 2 periode (og der bytter man jo ende) Det var åbenbart ikke alle der opdagede det, for efter 5 minutters spil, så var Jeanita igen alene med målmanden "nede ved uret": Hun gjorde ligesom i første periode.... sendte pucken sikkert forbi målmanden. Igen et flot mål og Herlev havde udlignet uden chance for Katrine som i øvrigt stod en god kamp. (man må sige, at Jeanita var farlig foran målet i dag). Til al held for os fik Katarina bragt os foran, så vi igen kunne gå til pause og være foran. Da der mangler 10 minutter af kampen, så lavede Katarina og Josephine lige et par mål og så var den kamp afgjort.

Kamp om pucken - selv om begge hold spillede i Hvidovre trøjer, så var det altså Herlev vi mødte.