46.35 0 - 13 Charlotte Densing (Katrine Algreen)
48.51 0 - 14 Iben Johnsen (Christina Andersen)
53.36 0 - 16 Maria Olausson (Marie Henriksen)
57.39 0 - 18  Katrine Algreen (Christina Andersen)

Udvisninger:

Hvidovre: 2 x 2 min.
Herlev: Ingen.

Da Maria Olausson skøjtede i et noget andet tempo end vores piger, så får i lige chancen for at se, hvordan hun ser ud. (Spilleren der har lavet 24 point mod os i 2 kampe - Virkelig imponerende.)

Besøg af superholdet fra Herlev...uha det tegnede til at blive en aften af de travle for målregistreringen. Sidst vi mødte Herlev tabte vi med 23 - 0 og dette resultat skulle vi prøve at forbedre.
Vi kom bagud allerede i første skifte. 44 sekunder var der spillet, da Kamilla blev passeret. Forfærdelig start - nu kunne det gå meget galt. Pigerne fik kæmpet sig ind i kampen og efter 10 minutter kunne vi, med lidt held, havde udlignet. Det gjorde vi ikke, men vi fik vist godt forsvarsspil. Der skulle gå over et kvarter før der igen blev scoret hos os. Bagud med 0 - 4  efter en flot 1 periode hvor vi også havde nogle afslutninger. Denne periode er nok en af de bedste, vi har spillet i år.
Herlev kom på 5 - 0 efter 3 minutters spil i 2 periode (endnu engang var det Maria Olausson der scorede - hun lavede 10 point, så det er nok en spiller, vi skal lære at dække lidt bedre op). Midtvejs i perioden kom vores store kollaps: Man tror næste at det er løgn... Herlev fik lov til at lave 5 mål på 2½ minut og så var vi pludselig bagud med 0 - 10 ved den sidste pause.
I 3 periode blev målene fordelt lidt bedre og da Herlev scorede til 0 -18 i slutningen af kampen stod man og glædede sig over at resultatmæssigt, så havde vi forbedret os fra sidst. Josephine ville dog ha´, at vi skulle ha´ noget mere at glæde os over. Efter at vores modstandere i turneringskampene har lavet 71 mål i træk på os kom det endelig: MÅLET -  Josephine lavede kampens sidste mål til slutresultatet 1 -18.
Vi gik altså frem med 6 mål fra vores sidste kamp mod Herlev... Hvis vi fortsætter med at forbedre os med 6 mål hver gang vi møder Herlev, så står vi altså til at vinde den første slutspilskamp mod dem med 1 - 0 :-)