10.16 0 - 4 Diseree Asketh Nielsen (Camilla Riis, Vickey Schröder)
20.19 0 - 5 Julie Shouboe (Helena Gjerding, Camilla Riis)
31.59 0 - 7 Camilla Riis (Mikaela Von Freisleben)
46.16 0 - 9 Ann Kir Fatsbinder (Sanne Steen Hansen)
46.46 0 - 10 Rikke Narv Petersen (Sanne Steen Hansen)

Pigerne iført nye trøjer.

Hvidovre: 2 x 2 min.
Gladsaxe: 3 x 2 min.

Der kigges langt efter pucken.

Pigernes første kamp mod holdet fra Gladsaxe - Det skulle blive spændende at se hvor langt vi er fra 3 pladsen på Sjælland. Efter de første 2 minutter stod vi (os i uret) og talte om, at det nok ville blive en lige kamp - Så gik det galt: 2 mål på under ½ minut (ved begge mål virkede det som om, at pigerne "bare" dækkede op og glemte at passe på puckføreren. Pigerne kom dog tilbage i kampen og var "kun" bagud med 0 - 4 ved pausen. I 2 periode gik det lidt bedre og denne tabte vi med 0 - 3. Nu stod man lige og håbede, at vi var ved at komme i gang og at vi snart kunne finde frem til Gladsaxes mål. Men desværre tabte vi 3 periode lige så stort som 1 periode. 0 - 11 var nok i overkanten......men når man kan spille de sidste 2 perioder uden afslutninger, så kan man nok ikke forvente at lave så mange mål.
I vores 2 forrige kampe har vi bevist, at vi har manglet modtræk når modstanderne har nogle store individualister med - I dag må vi nok indrømme at vi viste, at vi også har problemer når vi møder et hold som spiller godt sammen.  Kom igen piger vi har chancen for at gøre det bedre på søndag.

Man så mest til Gladsaxe-spillerne på isen.