Tilskuere: 17                Skudstatistik: 7-27  (3-10 ) (1-6) (3-11)

31.29 0 - 2  Camilla Riis (Ann-Kirstine Fatzbinder)
32.24 0 - 3 Camilla Riis (Ann-Kirstine Fatzbinder, Susan Merrild)
46.39 0 - 4 Camilla Riis (Karina Stephens)
57.48 0 - 5 Susan Merrild (Ann-Kirstine Fatzbinder)

Katarina havde helt glemt, at der var 2 dommere, som hun skulle hilse på.

Hvidovre: 3 x  2 min.
Gladsaxe: 2 x  2 min.

Hvidovre havde meget spil - men kunne ikke få pucken i mål.

Så var turen kommet til Gladsaxe - holdet som ligger lige over os i tabellen. Det viste sig at vi, spilmæssigt, er kommet meget tæt på dem. Resultatmæssigt er der stadig lidt vej.
I 1 periode var vi rigtig godt med og taber knebent med et enkelt mål. Midtvejs i 2 periode skete der ting og sager: På under 1 minut kommer vi bagud med 0-2, får en udvisning og kommer yderligere bagud med 0-3. Ærgerligt at "klappen" ind i mellem går ned for pigerne. I sidste periode score Camilla Riis sit og Gladsaxes 4 mål - Vi må vist se, at øve os i, at tage os af de farlige profiler hos vores modstandere. 3 minutter før tid får vi vores 3 udvisning og for 2 gang scorer Gladsaxe hvor vi er i undertal. Man må nok konstatere, at når vi møder de gode hold, så bliver vi straffet, når vi har folk siddende i straffeboksen.
Som jeg skrev i kampreferatet efter Gladsaxe-kampen den 27/10, så forbedre vi os med 3 mål hver gang vi møder Gladsaxe....og med endnu en forbedring på 3 mål på søndag, så ser jeg frem til en meget spændende kamp :-)

Camilla (Gladsaxes dygtige målpige) tog endnu engang alle vores skudforsøg.