25.53 0 - 3 Anders Vøtrup (Lukas Jensen)
50.52 0 - 7 Oliver Benamuer (Lukas Jensen)
55.56 0 - 8 Anders Vøtrup (Philip Larsen)

Udvisninger:

Hvidovre: 3 x 2 min.
Amager: 1 x 2 min.

Travlhed foran Kamillas mål.

Ja, hvad skal man sige?..... En ting er i hvert fald sikkert: Vi vinder aldrig en kamp, når vi ikke kan score mål. Med de afslutninger vi præsterer, så må vi snart kunne kåres som danmarks ufarligste hold.
Det startede ellers så godt - kun bagud med 0 - 1 efter 1. periode. I 2. periode fik vi desværre 2 af vores sædvanlige nedbrud - 2 x 2 mål på kort tid, så var vi bagud med 0 -5 midtvejs inde i kampen. Heldig kæmpede pigerne videre og vi tabte kun den sidste halve kampe med 0 - 3.
Det er fair nok, at Amager vinder, men når vi har så meget spil og så mange chancer (flere hvor vi var alene med målmanden) så er nederlaget simpelthen alt for stort.....Det havde i hvert fald pyntet med et par Hvidovremål.

Lindi på vej for at sige tak for kampen til kampens 2 dygtige og bredskuldrede dommere.