20.08 2 - 1 Michella Beyer
23.09 3 - 1 Louise Granhøj
27.09 4 - 1 Kim Jensen (Silke Lave Glud)

Kampen er godt i gang.

De små piger havde indbudt Amager til kamp lørdag morgen. Spændende var det, hvad det var for et hold, at Michael havde samlet denne gang. Heldigvis havde han ramt et hold, der passede godt til vores piger. (vi havde desværre nogle afbud, men Mikkel og Kim var friske og hjalp pigerne.) I 1 periode kom vi bagud, men Louise nåede lige af udligne 8 sekunder før pausen. I anden periode syntes Michella, at det var på tide at score sit første mål. Hun kunne sikkert bringe pigerne foran med 2-1. Kun 3 minutter senere lavede Louise sit andet mål og man begyndte at tro på, at pigerne kunne få deres første sejr. 3 minutter før tid så ville Kim lige vise, at drenge faktigst også kan spille ishockey. Han scorede til slutresultatet 4-1 og pigerne fik hermed endelig en sejr. En god træningskamp som alle fik noget ud af og vi glæder os allerede til næste gang vi skal spille....næste gang så må vi bare håbe, at vi også kan få lyden i hallen til at fungere.

I dag havde vi givet pigerne nr. efter højde.....Så skulle i bare have set vores nr. 12:-)

Fint besøg i boksen: Begge supertrænerne fra det store pigehold var stået tidligt op.