41.23 5 - 1 Mette Christensen (Mia Clementsen)

Kryger holder øje med pigerne.

Herlev: 1 x 2 min.
Hvidovre: Ingen.

Endnu et forsøg der ikke ville i mål.

Så starter en travl uge: Vi skal spille 3 træningskampe på 6 dage. Kampen i dag mod Herlev viste endnu engang, at vi er godt på vej. I dag så vi, at vores sammenspil er ved at fungere.
Spilmæssigt blev det 3 meget lige perioder, hvor Herlev bedst forstod at udnytte sine chancer. Vi havde mange chancer, som vi desværre ikke kunne få i mål. Vi tabte de 2 første perioder med 2 - 0 og 3 - 0 men bemærk lige, at vi vandt den sidste periode med 1 - 0.
Nu er det jo så heldigt, at pigerne har 2 trænere fra vores 1 divisions hold: En angriber og en forsvarsspiller -  Man kan jo tydeligt se, at Carsten har  lært pigerne, hvordan de skal spille i forsvaret.....nu mangler Rene bare, at lære pigerne hvordan de skal få pucken i mål :-)

Pas på: Isen kan være glat.