15.55 4 - 0 Nana-Maya K. Rasmussen (Mie Amelang)
21.29 5 - 0 Loise L. Larsen (Tore Amelang)
25.02 6 - 0 Jo. A. Andersen

Den gode dommer er klar med pucken.

Så var det blevet tid til den store returkampdag på Amager. Sidst vi mødtes var det mange af pigernes første kamp. Nu havde vi trænet noget mere, så det var spændende, om vi havde forbedret os. Det blev en forfærdelig start, hvor vi var bagud med 2-0 allerede efter 1 minut (Jeg må indrømme, at jeg forventede, at der ville blive "brummet" for spillerudskiftning - Det første skifte blev vist nok lige langt nok......5 minutter er nok lige i overkanten, selv om vores piger har en jernkondition). Pigerne fik kæmpet sig ind i kampen og det lykkedes kun Amager, at score en gang til i denne periode. I pausen fik vi talt om, at det ikke er så smart, at alle 5 spillere løber i den samme side af banen og man kunne da også se, at det hjalp lidt i 2 periode. Starten på perioden blev desværre ikke alt for god. Også her fik Amager scoret i det første minut. I denne periode fik Amager også scoret 3 gange, men målene var lidt bedre fordelt. Amager vandt fortjent med 6 - 0, men det er ingen katastrofe - Mange af vores piger skal lige finde ud af, hvor de skal placere sig på banen.

Vi var godt presset i det meste af kampen.

Amar´Jets

3

1

(2-0) (1-1)              2 x 15 min.

Udvisninger: Ingen    Udvisninger: Ingen

07.26 1 - 0 Nicoline S. Jensen (Nana-Maya K. Rasmussen)
11.23 2 - 0 Nicoline S. Jensen (Jo. A. Andersen)
19.39 3 - 0 Tore Amelang
25.49 3 - 1 Line Ernst (Jeanita Sørensen)

Jeanita og Line i aktion (det var dem der stod bag vores mål).

Vi gik til pause og fik noget at styrke os på.
Vi var kun 12 spillere + 1 målmand, så vi kunne kun stille op med 2 kæder. Amager havde nok spillere til 3 kæder, så de lavede om på deres kæder i den anden kamp. De lavede en superkæde, som skulle spille sammen før de måtte score og det var da også denne kæde, der lavede de første 2 mål i denne kamp - i øvrigt efter utroligt flot sammenspild. Nu fik vores piger lidt mere plads, når de andre kæder kom på banen og i 2 periode lykkedes det heldigvis for pigerne, at pynte på resultatet 4 minutter før tid. Efter flot sammenspil mellem Line og Jeanita lykkedes det endeligt at få pucken ind bag Amagers gode målmand. En god eftermiddag hvor vi igen lærte en hel masse.