Udvisninger: 3 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

25.25 2 - 0 KSF
26.34 3 - 0 KSF
27.29 4 - 0 KSF

Klar til vores første kamp - I Århus bruger man ofte bredskuldrede dørmænd: Bemærk især ham venstre.

Traditionen tro så skulle årets sidste kampe skulle spilles i Århus. Vi skulle starte mod KSF. Pigerne kæmpede som vilde og tabte kun med et enkelt mål i 1. periode. I 2. periode så fortsatte pigerne det flotte spil og vi skulle helt hen til der manglede 4½ minut af kampen før KSF bragte sig afgørende foran. Pigerne var i undertal og KSF fik et heldigt mål der blev rettet af, af en Hvidovrespiller. - Herefter gik "gassen af ballonen" og KSF fik 2 lidt nemme mål. Synd at en superflot kamp skulle ende med et alt for stort nederlag. God start på årets cup i Århus.

Pigerne hygger og spiser frokost ved spillerbordet.

Esbjerg J 14

3

1

(1-0) (2-1)

Udvisninger: 3 x 2 min.    Udvisninger: 2 x 2 min.

07.45 1 - 0 Esbjerg
26.26 1 - 1 Katarina Lund Nielsen
27.21 2 - 1 Esbjerg
29.58 3 - 1 Esbjerg

Så var det Esbjerg der fik fornøjelsen af pigerne.

Så var turen kommet til Esbjerg, der havde vundet deres første kamp mod Gentofte med hele 10 - 1. Pigerne gik igen frisk til sagen, men desværre så tabet vi også i denne kamp 1 periode med 1-0. Pigerne kæmpede videre og da der manglede 3½ minut af kampen så fik Katarina bragt balance i målregnskabet: SÅ STORT og vild jubel. Desværre fik Esbjerg bragt sig på vinderkurs, da de fik scoret umiddelbart efter. Pigerne gav ikke op og da der manglede ½ minut af kampen så tog vi målmanden ud. Det kunne man godt se, at vi ikke havde prøvet før, for Esbjerg fik lavet et ekstra mål  i de sidste sekunder. Igen et for stort nederlag -  vi havde dem næsten.

Så spises og hygges der ved mafia-bordet.

Gentofte  J 14

0

1

(0-0) (0-1)

Udvisninger: Ingen. Udvisninger: 1 x 2 min.

16.09 0 - 1 Josephine Svendsen

Vi skifter lige kæde.

Efter vores 2 flotte kampe var turen kommet til Gentofte. De havde ligesom os tabt deres 2 første kampe (bare lidt større end os) Vi vidste at vi havde en chance og vi tabte heller ikke 1 periode som vi havde gjort i vores forrige kampe. Vi klarede flot 0-0 og var klar til 2 periode. Efter 1 minuts spil bragte Josephine pigerne foran og denne føring holdt kampen ud. Katarina havde et flot skud på målrammen men som sædvanligt, så kunne vi ikke få pucken i mål. Efter vores første sejr over et J 14 hold, så gik pigerne i seng, for at være klar til mødet med Amager næste morgen.

Silke har fået lov til at sidde på Carstens score-dyne: Desværre for Carsten så var det ikke ham der blev scoret men derimod hans store dyne :-)

Amar´ Jets J 14

6

0

(3-0) (3-0)

Udvisninger: 6 x 2 min. Udvisninger: 3 x 2 min.

Om 2 sekunder så ligger pucken i målet.

Her må vi nok indrømme, at vi havde et problem. Amager havde forstærket sig med nogle svenske spillere og de var for gode for os. Vi havde store vanskeligheder hver gang disse spillere kom på banen - Selv hvis Amager fik en udvisning og vi var i overtal, så kunne Amager bare sætte disse spillere ind og vi var straks spillet i bund. Vi tabte 6-0 og målene blev fordelt pænt over hele kampen.

Vores altid meget aktive kaptajn.

Århus J 14

3

1

(0-0) (3-0)

Udvisninger: 2 x 2 min + 1 x 10 min. Udvisninger: 2 x 2 min.

18.57 1-0 Århus
20.24 2-0 Århus
21.01 3-0 Århus

Vi er i gang med denne sæsons sidste kamp.

Så var det årets sidste kamp. Vi skulle møde værterne fra Århus og indtil nu havde de vundet alle deres kampe. Pigerne gik uimponeret på banen og leverede en "herrefight" så man stod og blev helt stolt på deres vegne. Vi skulle helt frem til 11 minutter før tid før det lykkedes de efterhånden desperate århusspillere at bringe sig foran mod tøserne fra hovedstaden. Århusspillerne fik reddet æren og kunne trække sig tilbage med en 3-0 sejr, men pigerne kunne bestemt også være deres indsatsen bekendt. Lidt ærgerligt at vi skal holde sommerferie nu, for man må nok sige, at holdet har vist, at der er ved at komme damp på kedlerne. Slut på en god sæson med stor fremgang og  vi glæder os til at komme i gang med den nye sæson. Vi må håbe, at vi igen til næste år kan slutte i Århus, for så tror jeg, at de andre J 14 hold vil få sig en slem overraskelse.