27.32 2 - 2 Lotte Volf (Susanne Hougaard)
38.40 3 - 2 Susanne Hougaard (Lotte Volf)
57.17 4 - 2 Katrine Algreen (Gry Christiansen)

Udvisninger:

Herlev: Ingen.
Hvidovre: 2 x 2 min.

Katrine vogtede målet i dag.

De hvide trøjer var fundet frem igen, for søndagens kamp skulle foregå i Herlev, hvor vi skulle spille mod deres dame 2 hold. Sikke en forrygende start: Marianne gik lige amok og bragte os foran med 2-0. Lidt efter havde Daniella chancen for at bringe os yderligere foran. Desværre lykkedes det ikke og på det efterfølgende angreb reducerede Herlev til 1-2. Herefter gik det ned ad bakke for holdet og ind imellem sad man og blev helt nervøs for, at nogle af spillerne ikke kunne holde balancen på skøjterne  for der blev f.... kørt langsomt. (prøv at spil ishockey mod de lidt dårligere hold, som når i spiller mod Herlev 1 og Rødovre). Rene og Carsten forsøgte, at få holdet på ret køl, men det lykkedes aldrig. 10 minutter før tid (ved stillingen 3-2) forsøgte Rene at "toppe" holdet, men endnu engang gik det galt. 2 mål til Herlev i de sidste 2 minutter afgjorde kampen. Enten gad pigerne ikke høre efter i dag eller også var de bare ude på at holde traditionerne mod Herlev 2: I alle vores opgør mod dette hold, har vi ladet Herlev score 5 gange. Hvis vi skal have en chance mod Gladsaxe i de næste 2 kampe, så skal der vist lidt andre "boller på suppen" - Prøv at lytte efter trænerne og gør som de siger....i har trods alt de bedste trænere i SIU-rækkerne.

Der blev fulgt god med i kampen fra boksen af.

Katrine nr. 16(HVIK) og Katrine nr. 16(Herlev) i nærkamp.