(2-1) (1-0) (2-0)         ( 2 x 20 min. + 1 x 10 min.)

15.50 2 - 0 Camilla Vendelboe (Nanna Baszkiewicz)
22.15 3 - 1 Linda DaSilva (Charlotte Hansen, Mie Jensen)
46.01 5 - 1 Charlotte Hansen (Cecilie Høyer, Mie Jensen)

Taktik før vores første kamp mod Rødovres damer.

Rødovre: 2 x 2 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

Så skulle vi til det: Vi var blevet inviteret til, at spille en træningskamp mod Rødovre. Klubben der har domineret dameishockeyen i Danmark i rigtig mange år. Det var godt nok "kun" deres 2 hold - men der var da nogle enkelte spillere med, der også spiller på deres 1 hold.
Vores piger gik rask til sagen og vi holdt da også stand, til der var spillet 10 minutter af kampen. Vi kom bagud efter et lille kiks i forsvaret. 3 minutter efter får vi en udvisning og i forbindelse med den, kommer Rødovre foran med 2 - 0....Åhh nej, tænker man. Bare det ikke går helt galt nu. Heldigvis kæmpede pigerne videre og Katarina kunne fortjent pynte på stillingen (i øvrigt vandt vi skudstatistikken med 7 -5 i 1 periode - men der skal nok lidt flere kræfter til, for at vores skud, kan nå helt ind over stregen.)

Der var ikke mange af vores piger, der havde spillet i Rødovres flotte arena før.

I anden periode bliver vi ramt af vores tredje udvisning og igen udnytter Rødovre at være i overtal. Vi må nok indstille os på, at når vi fremover spiller mod de gode modstandere, så kommer det til at koste mange mål, at der er nogle, der ikke rigtig vil forstå, hvad man må og hvad man ikke må, når man spiller ishockey. I dag er det i hvert fald ærgerligt, at når man ser på stillingen efter 2 periode, så står det 3 - 1 til Rødovre og 2 af deres mål er scoret ved vores latterlige udvisninger.
3 periode blev kun på 10 minutter og det lykkedes Rødovre at lave yderligere 2 mål. Rødovres sejr var fuldt fortjent, men det skal lige siges, at vi spillede en rigtig god kamp og vi vandt skudstatistikken med 15 - 14. Vores piger mangler bare noget styrke, når der skal skydes på mål. - Men med styrketræning 4 gange om ugen, hele sommerferien, så skal vi nok være klar, når vi efter sommerferien skal deltage i damerækken. Jeg er i hvert fald sikker på, at der nok er nogle hold, der får sig en slem overraskelse, når vi går på banen til august.