Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: 1 x 2 min.

23.30 1 - 0 KSF
31.25 1 - 1 Katarina Nielsen (Katrine Schlichting)

Hvidovres ispiger klar til stævnets første kamp.

KSF havde fået den gode ide at arrangere en cup for dame/pige hold: Vi var så heldige, at blive inviteret med. Vi skulle starte mod KSF og vi må nok indrømme, at vi var spændt på hvordan det ville gå. KSF har i de sidste par år spillet i den rigtige damerække, så nu skulle vi se hvordan, vi ville klare os mod et af de hold, som vi nok skal møde i næste sæson. I første periode var vi lidt forsigtige, men vi fulgte godt med. Midt i 2 periode kom KSF foran, men vi klarede os stadig helt fint. Vi får udlignet i starten af 3 periode og det var vel egentligt meget retfærdigt at kampen endte uafgjort.
2 kamp i stævnet var mellem KSF og Gentofte: KSF vandt 4 - 0 og vi viste nu, at vi kunne komme i finalen hvis vi "bare" kunne spille uafgjort med Gentoftes damer. - Gentoftes damer er et hold, som vi har mødt et par gange før og som vi har slået.

Hvidovres kaptajn er ved at gå i spagat - dog ikke mere end at hun senere blev kåret til stævnets bedste angriber. (I baggrunden ser det ud til, at en af Hvidovres piger er buset ind i en bande).

Gentofte - Damer

0

6

(0-4) (0-2) (0-0)

Udvisninger: 1 x 2 min.    Udvisninger: Ingen

00.06 0 - 1 Josephine Svendsen
02.35 0 - 2 Katarina Nielsen (Julie Overgaard)
05.22 0 - 3 Marianne Hansen
09.04 0 - 4 Katarina Nielsen
20.20 0 - 5 Lindi Clementsen (Marianne Hansen)
25.36 0 - 6 Josephine Svendsen

Kamilla er ved at blive en klassemålmand - Godt at hun har valgt, at spille på VORES hold.

Hvidovres 2 kamp skulle til at begynde. Gentofte havde lige spillet, så vi vidste, at de måtte være lidt trætte. Vi håbede på, at vi kunne starte som lyn og torden. Og det gjorde vi: Pucken blev givet op og Josephine strøg af sted med den. Efter kun 6 sekunders spil lå pucken i Gentoftes mål. Drømmestart og nu var vi godt på vej mod finalen. Pigerne spillede drømmehockey og da perioden var forbi, så stod det hele 4 - 0 til os. I anden periode fortsatte vi det gode spil og her blev det til 2 mål. Nu kunne det ikke gå galt og vi aftalte at sparre lidt på kræfterne til finalen - der blev dog sparret lidt for meget på kræfterne for 3 periode endte målløs men vi havde nået noget stort: Pigeholdet var i en finale for første gang nogensinde.

Josephine har scoret igen.

FINALEN:

KSF - Damer

0

2

(0-1) (0-1)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 2 x 2 min.

13.08 0 - 1 Josephine Svendsen
20.04 0 - 2 Lindi Clementsen

Finalen er i fuld gang.

Finalen skulle i gang. Der skulle kun spilles 2 perioder p.g.a. tidsmangel. Da det var en finale valgte vi kun at spille med 2 kæder til vi så hvordan det gik. Det var en meget lige kamp, men det var dog Hvidovre der pressede mest. I slutningen af 1 periode kom vi foran: Meget vigtigt for nu kunne vi sikkert få lidt ro over spillet. I 2 periode var KSF alene med Hvidovres mål 2 gange, men heldigvis for os, så storspillede Kamilla også i denne kamp. Da vi kommer på 2 - 0,  5 minutter inde i  perioden, så følte man, at nu kunne det ikke gå galt. Vi havde stadig mest spil og kørte sikkert sejren hjem. Nogle rigtige gode kampe for vores hold i et rigtigt godt stævne: Vi må håbe, at disse hold kan arrangere nogle flere turneringer, for det var nogle rigtige gode kampe.