(2-0) (1-0) (1-0)         ( 3 x 15 min.)

20.36 3 - 0 Anja Kofoed (Marianne Hansen - Mia Clementsen)
39.27 4 - 0 Josephine Svendsen

Hannah fik endelig holdt "nullet" - godt kæmpet.

Hvidovre: 1 x 2 min.
KSF: Ingen.

Så er det tid til en rigtig damekamp. Sidste år prøvede vi at spille mod KSF 2 gange. Vi tabte med 2 - 1 og spillede uafgjort 2-2, så nu syntes vi, at det var vores tur til at vinde. Pigerne kæmpede helt vildt fra starten af, så man troede næsten ikke på, at det kunne gå galt. Vi opdagede hurtigt, at de ikke var så mange, så vi prøvede selvfølgelig at spille hurtigt, så vi kunne vinde på konditionen.

Man kan vist godt sige at Vicky er omringet af "fjenden".

Efter at havde spillet i et pænt tempo kunne pigerne score 2 mål i slutningen af første 1 periode. I pausen aftalte vi, at nu skulle vi passe på, at KSF ikke fik nogle mål. Dette lykkedes og da Anja, scorede sit 2 mål kunne det næsten ikke gå galt. Vi gik til den store pause med en føring på 3 - 0. I 3 periode skulle vi "bare" passe på at de ikke fik scoret. Josephine fik tilmed lavet sit 2 mål og kampen sluttede med 4 - 0 til os. Så ved vi jo godt, at det "bare" var en træningskamp og vi var flere end dem - men man kan da i hvert fald sige, at vi er på vej i den rigtige retning.