27.59 1 - 0 Julie Overgaard (Josephine Svendsen)

Vores piger er ved at finde ud af, at det er vigtigt at alle har en "mand"

Hvidovre: Ingen. (Sig mig var Mia ikke med?)
KSF: 4 x 2 min.

Her måtte dommer Døj have fat i regelbogen.

Så skulle vi møde KSF´s damer igen. Aftenen før havde vi vundet finalen i KSF Super Cup med 2 - 0 mod dette  hold, så de ville sikkert gerne have revanche. I dag havde vi valgt at spille med alle vores 3 kæder, så det skulle blive spændende at se, hvordan vi nu ville klare det. Pigerne gik frisk til sagen og efter en målløs 1 periode fik Julie scoret kort til før at 2 periode var slut. Dejligt at kunne gå til pause og være foran. I 3 periode scorede Josephine, da der manglede 4 minutter af kampen. Kamilla havde flere store redninger og holdt igen buret rent. Vi vinder igen med 2 - 0 og tilmed med 3 kæder i kamp hele tiden: Det viser bare at alle vores piger, er på vej i den rigtige retning. Slut på en dejlig weekend med 4 kampe (3 sejre og en uafgjort - bare det dog kunne blive en vane).

Storspil af Kamilla. Hun holdt Nullet......igen. (for tredje kamp i træk).