26.13 2 - 8 Lizette Bergmann (Marianne Hansen)
38.37 4 - 9 Vicky Nielsen (Josephine Svendsen)
58.53 5 - 9 Marianne Hansen (Lizette Bergmann)

Dommer Madsen er igen blevet udtaget til at dømme

Udvisninger:

Hvidovre: 4 x 2 min.
KSF: 3 x 2 min.

Et af de 14 mål.

Så var det tid til det store revancheopgør mellem damerne fra KSF og pigerne fra Hvidovre. Vi vandt jo 4 - 0 sidst, så var det med en stor portion selvtillid, at  pigerne gik på banen. Om det var manglende RESPEKT (kan i huske dette ord fra Rene´s spillermøde) for modstanderen eller om det bare var vores gamle "vi gider ikke spille 1. periode tendens" ved jeg ikke - men pigerne valgte i hvert fald, at tabe denne periode med 1 - 6 og så er det svært, at vinde en ishockeykamp. Josephine lavede vores ene mål.
I 2. periode gik det meget bedre og denne endte med 3 - 3 efter en god fight. Pigerne var begyndt, at kæmpe som vi ved at de kan. Vicky, Lizette og Marianne var målscorerne.
Bagud med 4 - 9 gik vi på banen til 3. periode. Da denne periode var ved at være slut og vi var begyndt at regne med at den ville ende målløs, så laver Marianne sit andet mål og vi vinder altså 3 periode med 1 - 0.   Så er det bare, at man tænker: Hvad kan det ikke blive til, hvis vi kunne finde ud af, at man skal være klar, når dommeren fløjter kampen igang.

Rene siger, at kan godt lide mange mål (14  mål i en kamp: Så kan man godt forstå, at han ser lykkelig ud)