43.42 3 - 1 Peter Uldall

Dejligt at Vicky har fået fart på skøjterne.

Hvidovre: 1 x 2 min.
Gladsaxe: Ingen

Efter fredagens "herrefight" i Gentofte var det med glæde, at vi skulle tage imod drengene + pigen fra Gladsaxe. Desværre havde vi 3 afbud (alle vores centerspillere, så vil skulle have nogle til, at prøve, at spille denne plads). Om det var det, der var årsagen til forvandlingen, ved jeg ikke, men der blev i hvert fald ikke spillet i det tempo, som jeg ved at pigerne kan. En rædsom 1 periode som jeg ikke vil kommentere. Anden periode bød på Mia´s første mål, så der blev rigtigt jublet. 2 - 0 målet blev sat ind af Julie. Tempoet var nu steget en smule.

Hannah holdt næsten målet "rent".

Midt i 3 periode gør Anja det til 3 - 0, så begge vores nye centerspillere havde nu scoret. Nu så det ud til, at vi kunne vinde kampen og hvis Hannah nu kunne holde målet "rent" så var flødebollerne hjemme. Men flødebollespisningen blev ødelagt, da Gladsaxe mod slutningen af kampen kunne reducere til 3 - 1. Gladsaxe fik i øvrigt chancen for at reducere yderligere, men Hannah tog sig mesterligt af straffeslaget. Dejligt med en sejr men spillet var ikke alt for godt. Efter kampen var der lidt tumult mellem nogle af pigerne og jeg ved, at der i hvert fald er en spiller, der skylder en holdleder en undskyldning.