57.55 0 -10 Patrick Russell

Pigerne i "stormvejr".

Hvidovre:1 x 2 min.
Gentofte: 1 x 2 min.

Så skulle vi for første gang prøve kræfter med et junior 14.2 hold. Og føj for den. Efter 37 sekunder fløj de gennem vores forsvar og kom foran. Dette var starten på et 7½ minuts mareridt. Gentofte kørte os over og scorede på alle deres forsøg: Det var lige før, at man blev bange for, at vi måtte stoppe kampen før tiden. - Men som så ofte før vågnede pigerne op og i de sidste 13 minutter af perioden fik Gentofte kun yderligere 1 mål. Ved taktikmødet før anden periode måtte vi lige blive enige om, at nu var vi ved at vende os  til det nye tempo. Vi aftalte at starte forfra og begynde at tackle.

Casper Winther og Jesper Andersen i stribet.

Vi røg ind i nogle nærkampe hvor nogle af pigerne slog sig lidt.  På et tidspunkt var vi nede på, kun at kunne stille med 2 kæder p.g.a. knubs og andre uoverensstemmelser. Men de piger der var tilbage, kæmpede endnu mere. Ja de kæmpede, så det var en hel fornøjelse. 2  periode endte vi med at tabe med 1 - 0. I tredje periode fortsatte vi med at fighte, men i slutningen af perioden var pigerne så trætte, at Gentofte fik lavet 2 mål i de sidste 4 minutter. Vi tabte kampen med 10 - 0 men med den skrækkelige start vi fik så var det vist billigt sluppet.