32.42 6 - 2 Josephine Svendsen (Joy Kuch)
44.50 11 - 2 Josephine Svendsen

Josephine tilbage i rollen som afslutter.

Hvidovre: 1 x 2 min.
Gentofte: 2 x 2 min.

Så var det tid til et møde med dameholdet fra Gentofte. Tidligere på sæsonen vandt vi over dem, så vi vidste, at vi havde gode chancer. Efter vores store nederlag i weekenden, så virkede det som om, at pigerne startede lidt forsigtigt. Vi kom foran i det 5 minut, men allerede 3 minutter senere udlignede Gentofte. Inden pausen havde vi dog øget til 3 - 1 og det virkede som om, at vi var ved at have "styr" på kampen. Desværre reducerede Gentofte allerede efter 1 minut af 2 periode og der kom igen spænding om kampens resultat. Pigerne kæmpede videre og scorede heldigvis yderligere 2 gange i perioden og ved pausen stod det så 5 - 2.

Ellegård er vist kommet lidt i "klemme".

Så skulle vi i gang med 3 periode og det er nok en af de bedste perioder vi har spillet i år. Det virkede også som om, at Gentofte var lidt trætte efter de første 2 perioder - der kunne man godt se, at vi var i bedre kamptræning end modstanderne. Godt sammenspil og hele 6 mål lavede pigerne, så træneren må da havde været en næsten lykkelig mand. Da Josephine laver målet til 6 - 2 efter 32.42 bliver vores cd med Birthe Kjær sat på og stemningen i hallen når helt vilde højder, som det er længe siden vi har oplevet i skøjtehallen. 14 sekunder efter scorer vi igen og cd´en får lov til at fortsætte. Minuttet efter laver vi så vores 3 mål på 2 minutter. Vi skifter musik (Vi har desværre ikke tid til alle disse afbrydelser i tiden, da vi kun har isen i yderligere 10 minutter). For lige at bevise, det med musikken ikke var en tilfældighed, så bliver Birte fundet frem igen, da der kun mangler 1 minut af kampen: Pigerne lever igen op til holdlederens forventning og laver 2 mål på under 1 minut. Der er altså noget magi over Birthe Kjær og Ispigerne.