13.55 1 - 0 Christina Wissing ( Katrine Ellegaard)
19.44 2 - 0 Marianne Hansen (Christina Wissing)
33.24 4 - 0 Josephine Svendsen (Julie Overgaard)
38.25 5 - 0 Josephine Svendsen (Lindi Clementsen)

Kampen var meget lige i starten.

Hvidovre: Ingen
Gentofte: Ingen

Så havde vi besøg af damerne fra Gentofte. Det var nogle søde og rare spillere, så dem skal vi nok få et godt samarbejde med. Gæsterne havde en del afbud, så vi lånte dem nogle spillere, så der var lige mange på holdene. Da ingen af vores spillere ville over til "fjenden"  i en hel kamp, så fik Gentofte 3 af vores spillere i hver periode (på skift). Kampen startede meget lige og vi skulle helt frem til, at der kun manglede 1 minut at første periode, før der blev scoret.

Lizette holder lige lidt afstand til sine nye holdkammerater.

Heldigvis var det pigerne fra Hvidovre der bragte sig foran. Det var vores jubilar (50 kampe) Christina der fik pucken i mål. I anden periode bølgede kampen også frem og tilbage, men godt målmandsspil fra begge Hvidovre-målpiger (Mia og Nynne) holdt scoringen nede på 1 mål. Denne gang var det Marianne det lavede vores mål.
I 3 periode syntes Josephine, at nu skulle kampen afgøres, så allerede efter 14 sekunders spil lavede hun målet til 3 - 0. Nu havde Josephine fundet vejen til netmaskerne, så i løbet af de næste 8 minutter lavede hun et vaskeægte hattrick - Jeg tror, at det er det første pigeholdet nogensinde har lavet.
5 - 0 endte kampen - måske lidt i overkanten når man ser på kampen som helhed, for Gentofte havde også en del chancer, som som de kunne havde scoret på. Det var i hvert fald en forrygende start for vores supertræner - Det var første gang, at Liffer stod i boksen hos pigerne ved en kamp, så det var jo en god start for ham.
Vi glæders i hvert fald til at vi skal møde Gentofte igen  - så må vi håbe, at de ikke har så mange afbud.

Marianne venter på at få pucken fra Katrine.

Gad vide hvem Hvidovrepigerne dækker op.

I år har vi den service, at dem der sidder ved tidtagerbordet får sat håret under kampen.

Er det mon et stykke tyggegummi som Mia har trådt i ?