00.25 0 - 1 Patrick Wamberg ( Mark Christensen)
13.35 0 - 4 Mark Christensen (Patrick Wamberg)
24.54 0 - 6 Patrick Wamberg (Katarina Byth)
25.08 0 - 7 Mark Christensen (Patrick Wamberg)
40.17 0 - 9 Felix Scheel

Lidt betænkelige miner i boksen efter 1 periode.

Hvidovre: 4 x 2 min.
Gentofte: 3 x 2 min.  -  1 x 5 min.  -  1 x 20 min.

I tidtagerboksen kæmpede man med en defekt mikrofon (i starten af kampen), et defekt musikanlæg samt et defekt horn - utroligt at der næsten altid skal være problemer i den gamle hal.

Så skulle der spilles træningskamp med Gentofte. Som sædvanligt (kan man fristes til at sige) så var vi ikke klar til start. Bagud allerede i det første minut - det er næsten ikke til at fatte. 1 periode fortsatte, som en 1 periode åbenbart skal for pigerne: Bagud 5 - 0 og kampen er afgjort.

Så gik det lidt bedre i 2 periode, vi skal helt frem til, at der er spillet 10 minutter før klappen gik ned: 3 mål på 2 minutter og vi er bagud med 8 - 0, da der bliver kørt is. Pause og lidt at styrke sig på.

I 3 periode går der også 10 minutter før, at Gentofte får scoret. I denne periode får gæsterne kun lov til at lave 1 mål, så resultatet bliver ikke så dårligt, som man kunne frygte efter 1 periode.

Jeg må indrømme, at jeg glæder mig til den dag, hvor pigerne lærer at være klar til start og bliver klar over, at der er 3 perioder i en ishockeykamp.