43.42 7 - 1 Nicklas Carantius

Så er vi klar til revanche-kampen - troede vi.

Herlev: Ingen.
Hvidovre: Ingen.

Så var det tid til at spille returopgør mod vores venner fra Herlev. Herlev havde fået fat i noget ekstra istid, så det var jo bare om at skynde sig til Herlev, så vi kunne få revanche. Vi stillede kun med 2 kæder (ikke fordi at vi toppede holdet, men fordi at vi skulle samle holdet med meget kort varsel). Sidst vi mødtes tabte vi de første 2 perioder, så vi aftalte, at vi skulle passe meget på i starten. Pigerne var faktigst så tændte, at de fik en helt forrygende start. Allerede i første skifte bragte Josephine os foran. Hvad kunne det ikke blive til?

Herlev kommer på 3-1 - og så var den kamp vist afgjort.

Efter kun 3 minutter skete katastrofen: Josephine faldt uheldigt ned på sit knæ, så hun ikke kunne spille mere. Nu manglede vi en center, så vores andre angribere måtte skiftes til at tage denne plads. Pigerne kæmpede videre og de fik flot klaret 1-1 efter 1 periode. I 2 periode var vi under pres, men det gik først galt i de sidste 5 minutter: 2 gange fik Herlev scoret og kunne fortjent gå til den sidste pause med en føring på 3 - 1. I den sidste periode gik det helt galt for os: 4 gange fik drengene fra Herlev pucken i mål - man må nok indrømme, at der var "udsolgt" hos pigerne - 9 spillere var lige i underkanten mod de dygtige drenge fra Herlev. Næste gang må vi sørge for, at vi kommer med fuldt hold. Selv om det gjorde ondt at tabe så stort, var humøret højt og begge hold fik da også noget god træning ud af kampen.

Selv om vi var lidt nedspillet til sidst, så havde vi stadig enkelte chancer.