Herlev (junior 14.2)

Hvidovre  

12

0

(4-0) (2-0) (6-0)         (3 x 15 min.)

           

Udvisninger:

Herlev: 2 x 2 min
Hvidovre: 1 x 2 min.

                                                                         Hvidovre sloges flot i forsvaret.

Sidst vi var i Herlev og mødte dette hold tabte vi 17 - 0, så det var nok med lidt blandede følelser, at vi skulle i gang med denne kamp. Pigerne gik frisk til sagen og fik vist, at vi er ved at have lært det allervigtigste: Vi har et hold der hjælper og støtter hinanden, selv når vi har stor modgang.
Første periode blev godt nok tabt med 4 - 0, men vi var stadig med i kampen. Anden periode gik endnu bedre og denne tabte vi kun med 2 - 0. Så var der pause og det var jo en fornøjelse at vi allerede havde spillet 2 gode perioder.
Desværre må vi jo nok konstatere, at vi åbenbart skal spille 1 dårlig periode i hver kamp. I dag blev det 3 periode, hvor det ikke gik så godt. Herlev fordoblede deres målscore og vi fik igen et unødvendigt stort nederlag.
I boksen er det dejligt, at føle den positive stemning mellem spillerne, selv om det ind i mellem går galt. I dag var det også positivt, at vi kunne spille hele kampen med alle vores kæder: Det lover godt for fremtiden......bare vent til weekenden: Jeg tror, at vi vinder vores første cup. (Hvis vi kan bevare den gode stemning, der er på holdet i øjeblikket.)     


Hvidovre havde også chancer ind i mellem. (selv om man ikke kunne se det på slutresultatet.)