34.48 3 - 1 Katharina Byth (Marc Oxfeldt)
35.24 3 - 2 Josephine Svendsen (Katrine Ellegård)
38.43 3 - 3 Mia Clementsen

Pucken gives op til aftenens kamp.

Gentofte: Ingen
Hvidovre: 1 x 2 min.

Hvad sagde jeg: Mit referat i søndags sluttede med "Hvis vi kan fighte lige så godt på onsdag, så er jeg helt sikker på, at vi nok skal få vores første point i turneringen. "
Kampen startede som en drøm for pigerne. Allerede efter 1.33 kom vi foran ved Marianne. Resten af perioden havde vi meget spil og en del chancer. Vi vandt vores 1 periode i junior 14 turneringen.

Nr. 20 (Katharina Byth) fra Gentofte, skal vi nok til at dække lidt bedre op: Hun har nu lavet 7 point mod os i 2 kampe. - Og sig nu ikke at jeres holdleder ikke advarede før kampen !

2 periode var dårligt nok kommet i gang før Gentofte udlignet (man troede næsten, at det var løgn: Kun 12 sekunder var der spillet - vi må se at være klar, når perioderne går i gang). Resten af perioden bølgede frem og tilbage med spil og chancer til begge hold. Lige da man troede, at vi skulle gå til den store pause med et uafgjort resultat, gik det galt. Med kun 8 sekunder tilbage får Gentofte fat i pucken på midten af banen. Gentofte får lov til at køre direkte ned mod vores mål og får afsluttet (og scoret) i sidste sekund. Ingen prøver helhjertet at få fat i pucken - Det må simpelthen ikke ske (Man vinder aldrig en kamp, hvis man kun skøjter og kigger på modstanderne). Det var en meget dårlig afslutning på  2 ellers gode perioder.
I pausen får vi talt om, at vi sagtens stadig kan vinde denne kamp. (Og husk nu, at det er træneren der bestemmer, hvordan taktikken skal være på banen.) Vi går på banen for at få udlignet. Men da Gentofte kommer på 3 - 1 efter 5 minutter, så tror man, at kampen er afgjort. Heldigvis rammer Josephine pucken lige i r.... kun ½ minut efter Gentoftes scoring - Vi er med igen. Man kan ligefrem se, at holdet vil have point. Der kæmpes og Mia får pucken i mål i næstsidste minut. Stor jubel blandt spillere, ledere og medrejsende fans. Dejligt: Vores først point i dette års turnering er en kendsgerning. Nu kommer en ny forudsigelse fra den gamle holdleder: Hvis der kæmpes på samme måde på søndag, så får vi vores første sejr i turneringen.

Marianne har bragt os foran i starten af kampen.