(2-0) (1-1) (0-0)

Udvisninger: Ingen.   Udvisninger: 2 x 2 min. + 1 x 10 min.

14.06 1 - 3 Katarina Nielsen (Josephine Svendsen - Lizette Bergmann)

Dem med de hvide trøjer var på hold sammen.

Så var det tid til, at vi skulle bruge weekenden på at spille Bears Cup. Vi er så heldige, at vi i år var blevet indbudt, så vi var hurtige til at sige ja tak. Første kamp om fredagen var mod holdet fra KSF.  Pigerne var sat op til, at nu skulle de ud og vise hvad de kunne.  Og hvilken start: Det mest sindssyge mål af alle de 397 som der til dato er blevet scoret mod os gennem tiderne. En ufarlig puck der dårlig nok kunne snegle sig over stregen fik lov til at snige sig i nettet. Nå, vi måtte på den igen, men desværre kom vi bagud med 2 mål inden perioden var færdig. Vi kom også bagud med 3 - 0 før Katarina kunne pynte på resultatet. Spildmæssigt var vi pænt med, men det kneb gevaldigt med afslutningerne.

Mia på vej op efter at hun havde vist os hvordan hun sover om natten.

Rungsted  J 12

4

1

(1-1) (1-0) (2-0)

Udvisninger: 3 x 2 min.    Udvisninger: 2 x 2 min.

04.00 1 - 1 Marianne Hansen

"Bænkevarmerne" i kampen med Rungsted.

Den anden kamp var mod drengene fra Rungsted. Efter 2 minutters spil skulle jeg ned i omklædningsrummet og hente tape til en stav. Da jeg kom tilbage var der spillet 4 minutter og så stod det 1-1.  En ganske livlig start. Der blev først scoret igen i 2 periode og her var det desværre Rungsted der kom foran. I starten af 3 periode var Josephine meget tæt på at udligne, men desværre for os ramte pucken Rungsteds målmand på hjelmen. Havde vi scoret her, så er jeg sikker på, at vi kunne havde vundet kampen. (Rungstedspillernes moral var nemlig ikke helt i top på dette tidspunkt). I stedet for at komme på 2-2 så scorede Rungsted 2 mål og vandt kampen. Rungstedspillerne ønskede os god tur hjem? - Pænt af dem, men jeg må nok indrømme, at jeg nok aldrig kommer til at forstå alle folk fra den klub.

Mille kæmpede forgæves for at få pucken i mål.

Amager  J 12

3

1

(1-0) (1-1) (1-0)

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 2 x 2 min.

20.55 2 - 1 Katarina Nielsen

Her har vi en spiller i straffeboksen, men pigerne kæmpede som løver foran vores mål. (Er der nogle der kan gætte hvem der var vist ud?)

Så var det blevet lørdag og vi skulle starte med at møde Amager. Vi spillede godt, men tabte 1 periode med et enkelt mål. Da vi så i anden periode kom bagud med 2 mål, så begyndte man, at tvivle på om vi skulle prøve at vinde en kamp ved denne cup. Efter målet så fik vi nok turneringens mest hjernedøde udvisning og man ventede bare på, at vi skulle komme yderligere bagud. Vi slap med skrækken for Katarina fik heldigvis reduceret til 2 -1, mens vi var i undertal. Senere i perioden var Josephine fri foran mål, men uheldigvis så ramte pucken stolpen. Et mål her og kampen var sikkert endt med en anden vinder. Godt kæmpet piger. Vi kom desværre ikke nærmere på, for i 3 periode scorede Amager igen og vandt kampen med 2 - 1. Ærgerligt for vi spillede godt og havde mange chancer som vi desværre ikke kunne score på.

Vores fans bakkede os op.

Gentofte J 12

2

4

(1-3) (1-1) (0-0)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

04.21 1 - 1 Josephine Svendsen
10.08 1 - 2 Katarina Nielsen (Josephine Svendsen)
13.10 1 - 3 Lindi Clementsen (Kamilla Nielsen)
27.01 2 - 4 Katarina Nielsen (Josephine Svendsen)

Da vi kom foran, blev der kæmpede endnu mere.

Efter aftensmaden skulle vi spille mod Gentofte. Ingen let opgave for Gentofte er altid gode. Efter at vi har spillet en del kampe mod dem, så ved vi efterhånden, hvem vi skal passe ekstra på. Efter kun 2 minutter så snød Felix et par af vores spillere og pucken røg hen til en medspiller som sikkert kunne score. Dette mål vækkede vores piger og efter kun 4 minutter kunne Josephine udligne. Nu var vi som forvandlet. Tankerne røg tilbage på vores legendariske kampe i Odense og Århus sidste sæson. Der blev kæmpet, så det var en hel fornøjelse. Katarina kunne bringe os foran på en fantastisk frispilning fra Josephine. Jose burde have mindst 2 point for denne spilning, som bragte tårerne frem i øjnene på deres gamle holdleder - Det var bare så stort. 3 minutter efter tog Lindi en tur op ad banen og det viste sig at det var en god ide, for Kamille spillede hende fri, så hun kunne øge vores føring til 1 - 3. I 2 periode fik Gentofte et lidt heldigt mål (pucken blev ramt af en af vores spillere og snød vores målmand). Nu var der igen lidt for meget spænding om resultatet, så Katarina scorede heldigvis lige før den sidste pause. (igen en aflevering fra Jose - dejligt at vi spiller sammen, istedet for at det er enkeltpræstationer, som man ser mange andre hold lave. Der er virkelig noget at bygge på). 3 periode endte målløs og vi kunne nu juble over vores første seje i meget lang tid. Fortsæt disse takter og der skal nok komme mange sejre fremover.

Store jubel efter vores sejr.

Gladsaxe J 12

2

2

(1-0) (1-2) (0-0)

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 3 x 2 min.

05.15 0 - 1 Julie Overgaard (Katarina Nielsen)
17.44 0 - 2 Katarina Nielsen

Der blev kæmpe godt fra begge hold.

Så var det blevet søndag og vi skulle møde de flinke værter fra Gladsaxe. Efter vores sejr lørdag aften så var det et optimistisk hold, der gik på banen. Vi fik presset Gladsaxe og vi kom foran på et mål af Julie, som fulgte godt op på en returpuck. I starten af anden periode kom vi på 2 - 0 ved Katarina, men så var det som om, at vi gik lidt i stå. Gladsaxe fik udlignet inden perioden var færdig.  Kampen bar tydeligt præg af, at der ikke var nogle af holdene, der ville tabe. Det var en rigtig "herrekamp" og der blev virkeligt "gået til den". 3 periode endte målløs, så med det uafgjorte resultat, så endte vi på en flot 4 plads. Tak til Gladsaxe for et godt stævne hvor alt virkede perfekt - Vi vil meget gerne deltage en anden gang.