Hvidovre  J 14.2

Hvidovre 

8

1

(3-1) (5-0)

Udvisninger: Ingen.   Udvisninger: 1 x 2 min.

10.31 2 - 1 Marianne Hansen



Pigernes første kamp sættes i gang.  

Så skulle vi til vores første cup som junior 14 spillere. Før sæsonen havde vi frygtet det værste og det skulle vise sig, at det blev lige så svært som forventet. Først kamp var mod drengene fra Hvidovre. Halvvejs inde i kampen reducerede Marianne til  2 -1 og vi havde en del chancer. Desværre kneb det med konditionen og vi gik ned i 2 periode. Vi skal vist til at løbe nogle ture, så vi kan komme i form.   


Der varmes op til lidt god musik.

 

Herlev  J 14.2

Hvidovre 

15

1

(6-1) (9-0)

Udvisninger: 1 x 2 min.    Udvisninger: Ingen

03.02 1 - 0 Josephine Svendsen (Julie Overgaard)


En Herlevspiller er kommet i "klemme".

Anden kamp var mod Herlev. Vi startede med at komme foran ved Josephine efter en god frispilning fra Julie. Det var nogle kæmpestore drenge vi  mødte (de var næsten lige så store som os :-)). Kampen  vil gå over i historien, som den kamp hvor vi kunne havde tjent millioner hvis Susanne Lanas dansktop hit fra 1971 var blevet til virkelighed. (til de unge læsere, der ikke er så gamle, som deres holdleder, så kan jeg fortælle, at det var en sang om tårer der skulle være blevet til guld). Desværre gik holdet totalt ned i denne kamp og man må håbe, at pigerne fremover kan lærer, at hjælpe hinanden i stedet for at være negative over for hinanden  - så kommer man længere.    


Træneren/psykologen prøver at få holdet på ret køl igen.

 

Amager  J 14

Hvidovre 

11

1

(3-0) (8-1)

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

19.22 6 - 1 Marianne Hansen


Der skiftes ud.

Tredje  kamp var mod værterne fra Amager. Efter vores kollektive sammenbrud så var det spændende, at se om holdet var kommet sig over problemerne. Heldigvis var det lykkedes at "snakke" sig ud af problemerne og holdet leverede en god 1 periode. Marianne pyntede på vores målscore ved at score til 6 - 1 i anden periode, hvor vi igen manglede noget kondition. - Men det kan vi jo bare lave om på i de lange vintermåneder. - Vi finder bare løbeskoene frem.  


Holdet klar til at modtage medaljer. Endvidere fik holdet fairplaypokalen og Anja var så dygtig, at hun blev kåret til stævnets bedste målmand.

Amager/KSF  J 12

Hvidovre 

8

0

(4-0) (4-0)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

Sidste kamp var mod et sammensat hold fra Amager j 12 og KSF j 12. De spillede godt og løb hurtigt på skøjterne. Vi fik desværre ikke scoret i denne kamp, men fik da vist, at vi godt kan spille sammen. Vi er p.t. ved at indøve nogle nye ting og bare vent, vi skal nok komme igen. Hvis vi ser bare 1 år tilbage i tiden, så gjaldt det bare om at skyde pucken ud af vores egen zone. Nu er vi da begyndt, at spille sammen og vi fik faktigst scoret i 3 af vores 4 kampe.  Bare ha´ noget tålmodighed - vi vidste jo, at det ville blive en meget svær sæson.      


Marianne på drenge-jagt.


Vores 


medaljer


Vores fairplaypokal.