Pigeholdet og Junior 16 til Århus Sporveje Cup i påsken 2003.

Forårs solen har indtaget landet, isen er taget af i skøjtehallerne – Sæsonen lukker af !

Som en sidste mulighed er påsketurneringen i smilets by Århus. Den traditionelle turnering er  for mange den endelige overgang fra vinteren til sommerens kommen.

For J16’s vedkommende er det en lidt vemodig tid – Det er skilletid… Efter en kanon sæson med et unikt sammenhold og et hav af fantastiske kampe deles holdet. Halvdelen rykker op til 19’erne, medens resten fortsætter på J16. At det er vemodigt bekræftes på mange bemærkninger desangående fra stort set alle spillere. Alle var dog enige om at ”lige at vise flaget” for sidste gang.

Første kamp Fredag aften kl. 22:15 var mod hjemmeholdet Århus. Vi var lidt nervøse inden kampen – Det var efterhånden nogle dage siden at skøjterne havde være på. Der var dog ingen grund til bekymring. Vi maste Århus fra første fløjt og burde have vundet med større margin end tilfældet var. Det blev blot 5-2, men kampen var under kontrol hele vejen.

Lørdag middag stod Herlev på programmet. Der var noget der skulle betales tilbage efter nederlaget i kvartfinalen. Og det blev der. 5-0 til Hvidovre og der blev ikke registreret et eneste skud på Oliver’s mål. Det var et flot og tydeligt bevis på at nævnte nederlag var et resultat af en række uheldige omstændigheder.

Aftenens kamp blev betragtet af alle som turneringens moralske finale. Modstanderen var det svenske hold Munkedal (Et såkaldt tv-puck hold fra Sverige) Reglerne er enkle: Vind; Finale, Tab; Bronzekamp.

Vi fik ikke verdens bedste start på kampen. Efter 20 sekunder kørte Holm en modstander midt over og måtte et par minutter ud. Herefter fik Mike 2+10 og vi havde gjort det svært for os selv. Vi taber kampen 4-2, men alt i alt kunne have vundet med det samme. Svenskerne var gode - herom skal der ikke herske tvivl, men vi havde dem helt nede i lange perioder af kampen og havde der været en tredje periode tror jeg ikke de kunne have fulgt Hvidovres tempo.

Broncekampen mod Hernings andethold bød ikke på overraskelser. Vi sætter os på kampen og vinder sikkert 6-2. (til trods for en hoveddommer af de lidt tvivlsomme slags)

Summering: 4 kampe, 3 sejre, 1 nederlag, Bronze, 18-8 i målscore. – Som det er set i sæsonen scores Hvidovres mål ikke 1,2 eller 3 spillere. Målene kommer fra alle vinkler og fra alle spillere – Oliver undtaget - og det har været en enorm styrke året igennem.

Nok om kampene – Turen var planlagt sammen med klubbens uden sammenligning kønneste hold - og dem delte vi værelse med. Var der en lidt skeptisk holdning hos nogle ? Jeg tror det. Men alt blev gjort til skamme. Ikke alene blandt os ledere på turen, men absolut også blandt ledere, forældre fra de øvrige klubber. De var vildt imponerede over at det kunne køre på den måde. Stor ros til især spillere, men også til lederkolleger.

Jeg vil slutte med at sige tak for en rigtig dejlig tur. Jeg vil takke familien Glud, René Sloth og specielt vil jeg takke Karsten Elstrup for at stille op som coach. Jeg tager hatten af…. Jeg ved du ønsker at blive hovedtræner en dag – Til det hold du får: Glæd jer !

Til sidst vil jeg ønske Niklas P, Ronnie, Luis, Mike, Holm, Fætter Svan held og lykke fremover på J19– Det har været en sand fornøjelse at lære jer at kende og jeg vil følge jer nøje. Til Oliver, Patrick, Mikkel, Rossen, John, Lindhardsen, Jonas S, Nicklas L  – Vi ses til sommertræning.

REC - Junior 16

Århus - Hvidovre   2 - 5   (1-1) (1-4)

05.57 0 - 1 Nicklas Lethmann (Luis Glud, Jonas Schlichting)
17.42 1 - 2 Jonas Lindhardtsen (Patrick Ranch)
22.39 1 - 3 Nicklas Lethmann
25.10 2 - 4 Mikkel Holck
25.33 2 - 5 Jonas Lindhardtsen

Hvidovre løb fra Århus i 2 periode.

Herlev - Hvidovre   0 - 5  (0-3) (0-2)

03.10 0 - 1 Nicklas Lethmann
04.10 0 - 2 Nicklas Pedersen (Nicklas Lethmann)
04.55 0 - 3 Mike Larsen (Mike Holm)
26.25 0 - 4 Jonas Lindhardtsen (Mikkel Holck)
29.32 0 - 5 Ronnie Bjørnstrup (Patrick Ranch)

Så fik vi hævn over Herlev.

Munkedals BK (Sverige) - Hvidovre   4 - 2   (1-1) (3-1)

07.22 0 - 1 Mike Holm
22.44 2 - 2 Mike Holm (Patrick Ranch)

Hvidovre pressede og havde mange chancer til sidst.

Herning - Hvidovre   2 - 6    (1-3) (1-3)

02.58 0 - 1 Kasper Svan
07.26 0 - 2 Nicklas Lethmann (Jonas Schlichting, Kasper Svan)
10.34 0 - 3 Jonas Lindhardtsen
21.06 2 - 4 Mike Holm
24.27 2 - 5 Mikkel Holck
25.48 2 - 6 Ronnie Bjørnstrup

Carsten styrede suverænt Junior 16.

Drengene havde "lånt" pigernes maskot til den sidste kamp.

Oliver koncentrer sig.

Så skiftes der ud.

Silke lærer Patrick, Mike og Mike hvordan man skal samle legetøjet fra kinderæggene.

(0-1) (0-1)

Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

? ? ?

Pause mod KSF.

For tredje år i træk skulle pigerne afslutte sæsonen i Århus. Efter at vi har trænet i 3 år, så havde vi store forventninger til stævnet i år. Vi tog med toget fra Frihedens station og efter en hyggelig tur sammen med drengene fra Junior 16, så ankom vi til Århus. Stor var glæden hos de fleste piger, da de opdagede, at begge hold skulle sove i samme sal. Salen blev delt op, så drengene kunne nyde morgensolen ved vinduerne. Vi var snart klar til vores første kamp, som var mod KSF. Vi kæmpede og spillede godt og da KSF så fik en udvisning, så troede vi, at nu skulle det nok lykkedes at score. Det lykkedes også - desværre så var det KSF der scorede, selv om de var en spiller mindre på banen. Vi kæmpede videre, men vi kunne ikke få pucken i mål. Da der mangler 3 sekunder af kampen, kommer KSF på 2 - 0 og vi må konstatere, at vi må gå i seng uden point og uden at havde scoret.

Så skal der heppes.

Århus  J 12

1

0

(0-0) (1-0)

Udvisninger: 3 x 2 min.    Udvisninger: 4 x 2 min.

? ? ?

Så er der kamp mod værterne fra Århus.

Efter at vi havde spist morgenmad, så skulle vi møde værterne fra Århus. Det blev en meget tæt kamp, der blev afgjort på et mål, da vi spillede i undertal (3 mod 5). Det var anden gang i kampen, at vi havde 2 i straffeboksen samtidig og det skulle jo gå galt på et tidspunkt. Surt at en så lige kamp skulle afgøres i straffeboksen. Vi kunne nu gå til frokost og slappe af til vi skulle have aftensmad - Efter disse måltider skulle vi møde Amager.

Opvarmning er igang.

Amager  J 12

3

2

(1-2) (2-0)

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

11.17 1 - 1 Josephine Svendsen (Julie Overgaard)
12.08 1 - 2 Stephanie Ewald (Katarina Nielsen)

Endelig - Vi har fået vores første mål.

3 kamp -  skulle det mon lykkedes os af få lavet vores første mål i turneringen? Dårlig start: Vi kommer bagud, men heldigvis får Josephine udlignet efter 11 minutter. Knap 1 minut efter laver Stephanie sin ishockeykarrieres første mål. og vi er foran med 2 -1 ved pausen: Hvor stort kan det værre? Desværre får Amager lavet 2 mål i anden periode og vi må endnu engang gå fra banen uden point. Herefter kan vi lige nå, at heppe på drengene i den "moralske finale" i Junior 16 rækken. De har heller ikke marginalerne på deres side, så det var lidt deprimerende at skulle i seng: Drengen skulle "kun" spille om bronzemedaljer og pigerne havde stadig ingen point - men de havde dog scoret 2 flotte mål.

Maden var god.

Herlev J 12

2

0

(0-0) (2-0)

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 4 x 2 min.

? ? ?

Der blev gået til den mod vores venner fra Herlev.

Efter en god lang nats søvn og et godt morgenmåltid, så var det vores venner fra Herlev, det skulle gå ud over. Nu måtte det snart være vores tur til at få en sejr. Desværre viste det sig, at Herlevs målmand spillede helt forrygende (Han blev også udvalgt til stævnets bedste målmand). Vi viste endnu engang, at vi ikke er så gode til at lave mål, men det der med udvisninger, det er vi til gengæld gode til: 4 udvisninger - og vi gav  herved vores venner fra Herlev gode kort på hånden. Jeg tør ikke tænke på, hvad der sker næste år, når vi skal møde seniorhold, der øver sig i at spille powerplay - Vi må simpelthen til at lære, at det ikke kan betale sig, at spille med så mange folk i udvisningsboksen.

Mon der ser ligesådan ud på deres værelse?

Esbjerg J 12

0

1

(0-0) (0-1)

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 5 x 2 min.

25.03 0 - 1 Katarina Nielsen

Efter frokost skulle vi spille vores sidste kamp. Det var Esbjerg vi skulle møde og Rene fik truet pigerne så meget, at jeg tror, de var bange for at tabe. Der var så meget fight fra start, at man fik næsten ondt af spillerne fra Esbjerg (der var nogle af dem, der var meget "små" i forhold til vores piger). Kampen vippede længe og efter at Rene havde sagt sin mening til dommerne, så skulle de lige vise hvem det er der bestemmer. Hele 5 udvisninger til os og ingen til Esbjerg var nok lige i overkanten. Vi fik heldigvis "reddet stormen af" og med et mål af Katarina 5 minutter før tid, så fik vi endelig vores første sejr. Stor jubel og vi endte på en 5 plads med turneringens næstbedste forsvar: Flot piger - men lær nu for h...... at undgå, at lave de latterlige udvisninger.
Nu manglede vi bare lige at se Junior 16 i deres bronzekamp - De vandt heldigvis (til trods for at dommerne havde "lidt" farvede briller på - gad vide om de stadig var sure på Rene?).
Så skulle vi hjem med toget og der var da også en rigtig god stemning efter holdenes flotte præstationer.
Tak til Århus for endnu engang, at lave et perfekt stævne. Også tak til alle fra Hvik for en rigtig god og hyggelig tur uden nogen form for problemer. Med den gode opførsel og gode stemning blandt spillerne/ledere, så er det jo en fornøjelse at tage på tur. - Det var en tur, der viste, at der er et rigtigt godt sammenhold i vores klub.

Esbjerg 0 1 4   3 - 14 1

Stor pokal, vimpel og "trøje" til drengene. Pigerne fik den lille pokal og en "trøje".