Udvisninger:

Hvidovre: Ingen.
Herlev: Ingen

Stor fight i forsvaret.

Ja hvad skal man sige? Det var med blandede følelser, at man tog ud til Herlev, for med den forfærdelig gang træning i onsdags hvad kunne man så forvente i dag? Pigerne havde heldigvis sadlet helt om og i dag var det en nydelse, at se hvordan ALLE kæmpede som et hold. ALLE sloges for hinanden og holdet. Hvis vi spiller sådan hver gang, så ville vi helt sikkert ligge i toppen af vores række. Jeg er nærmest lamslået over, at holdet kan kæmpe sådan hvis de vil. Hvorfor kæmper man ikke sådan til træning?. Hvis man gjorde dette, så ville vi snart have et hold som alle frygter. Lad os håbe, at pigerne snart finder ud af, at de kan hvis de vil/gider. Tilbage til kampen: Første periode startede med, at vores piger fik et par tacklinger. Man kunne godt se, at Herlev ikke havde tænkt sig at give os noget. Pigerne svarede igen og fik hurtigt sat et pres ind. Mange store chancer men det sidste held havde pigerne desværre ikke. Det stod 0 - 0 efter 1 periode.

Stine og Mini i spidsen for pigerne. Det hele var perfekt i dag: Lad os håbe at det/de fortsætter i mange år.

Taktikken til 2 periode var helt klar: Gå ud og fortsæt så kan det ikke gå galt. Pigerne gjorde som deres super-træner fortalte dem. Og hvis man gør som træneren siger, så kan det aldrig gå helt galt: Efter kun 1 min og 32 sekunder kom vi foran. Marianne (der har holdt en mål-pause bragte os sikkert foran). Perioden fortsatte og vi havde stadig mange gode chancer. Herlev kom mere ind i kampen og man frygtede, at de snart ville score. Ved dygtigt målmandsspil af Anja holdt vi stand helt indtil der var spillet 26 minutter. Herlev udlignede og med 1 - 1 kunne vi gå til pause. 3 periode blev en meget spændende periode. Gode chancer i begge ender, men pucken ville ikke ind. Når man ser på kampen, så må vi jo nok indrømme, at uafgjort var helt retfærdigt. Hvis pigerne GIDER, at fortsætte med den fight og med det sammenhold som de viste i dag, så skal vi nok få nogle gode weekender, når vi skal til Cup i Odense og Århus her i marts måned.

Stor jubel: Vi er foran.