18.40 0 - 2 Mie Amelang (Julie K. Nordvi)
45.40 1 - 6 Julie K. Nordvi (Sara Christensen)

Hvidovre: Ingen
Amager Jets: Ingen

Det blevet gået til den
.

Så er der igen besøg af vores venner fra Amager Jets. Det skulle blive spændende, at se hvor  gode pigerne fra Amager var blevet siden vi sidst mødte dem. Pigeholdet fra Amager spiller med i jun. 10.2 turneringen og det skulle vise sig at de havde gjort store fremskridt.
Vi stillede i dag med et blandet hold: 4 spillere der skulle spille deres første kamp, 4 fra vores jun. 12.2 hold og de 8  mindste af vores mindste spillere. Det skulle vise sig at vi fra start var presset helt i bund. Vi tabte første periode med 0-1. I anden periode fik vi spillet os til et par chancer, men vi måtte også finde os i at tabe denne med 0-1. I 3 periode var det lige som at vores piger fandt ud af at spille sammen og vi kom med i kampen.

Hvidovre var godt presset i de første 2 perioder.

Efter at vi kom bagud med 0-3 fik Joy endelig bragt Hvidovre-pigerne på måltavlen. Vi havde en del chancer for at reducere yderligere men ind ville pucken ikke. I stedet fik Amager scoret yderligere 2 mål i de sidste 2 minutter af perioden. Vi spillede yderligere næsten 1 hel periode hvor spillet også var jævnt fordelt. Denne periode tabte vi ligesom de 2 første med 0-1.
Det var retfærdigt at vi tabte kampen men bare vent til alle vores piger får spillet lidt flere kampe. Allerede nu kunne man se at de har viljen til at kæmpe hele kampen (også når man er bagud med nogle mål). Der blev vist gode takter i denne træningskamp, der blev afviklet i en fair atmosfære. (Der var ikke meget at lave for vores dommer)

Efter lidt gode råd fra vores træner gik det meget bedre i slutningen af kampen.

Slut på kampen.

Efter en fejlfri dommerpræstation skulle der forhandles om dommerlønnen til næste kamp. (Det forlyder at der er truffet aftale for kampen den 23/12)