(1-0) (0-1) (1-1)         (1 + 2 periode 15 min.  3 periode 20 min.)

29.38 1 - 1 Natasha Lundqvist (Stine Johansen)
35.19 1 - 2 Stine Johansen (Catharina Lassen)

Er vi ikke søde?

Hvidovre: 4 x 2 min.
KSF: 4 x 2 min.

Vi synger lige en sang.

Så var der gået en uge siden vi mødte kvindeholdet fra KSF. Denne gang skulle vi nok vise dem, at vi er et hold med fremtid i. At de så er større end os, skal vi ikke tage os af, for det som det drejer sig om er, at vi er lige mange på banen. (og det var vi i hvert fald da kampen startede, ikke Wissing?) Vi fik en helt forrygende start denne gang. Katarina der kom flyvende ind i hallen kort før kampstarten var første målscorer. Vi havde en del spil, men vi kunne ikke score flere mål. 1 - 0 efter 1. periode. I 2 periode havde begge hold  også en del chancer, men vi kunne ikke få pucken i mål. Det troede vi heller ikke at KSF kunne, men 22 sekunder før pausen kom udligningen. 1 - 1 efter 2 periode. Med denne udligning så kort før pausen kunne man frygte, at holdet nu ville "bryde sammen". Sidst vi mødte KSF kunne man fornemme, at vi ikke kunne være med fysisk i 3 periode. Denne gang kunne man også se, at vi blev presset længere tilbage på banen og allerede efter 5 minutters spil indtraf katastrofen. Vi var bagud med 1 -2.

Der blevet gået til den. Godt vi havde en god dommer (som vi plejer).

Det ville ikke være til at bære, hvis vi tabte med 1 -2 igen. Pigerne kæmpede videre og det var så spændende, at det en enkelt gang kiksede med at stoppe musikken under kampen. Da der manglede 25 sekunder fik vores flyvende Katarina pucken på midten af banen. Hun styrtede af sted med en KSFér på ryggen. Nej hvor var det spændende. 19 sekunder før tid fik Katarina pucken i nettet til stor jubel for Hvidovre lejeren. Der var så stor jubel ved tidtagerbordet, at vi glemte at få målet på tavlen. Men vi vidste at vi havde fået uafgjort. Denne gang var det altså en fordel for os, at perioden varede 20 minutter. I denne kamp kunne man se, at pigerne er begyndt at spille sammen og kæmpe for hinanden. Lad os håbe at vi fremover kan vise denne holdånd, for det er noget af det vigtigste, hvis vi skal opnå gode resultater.  Nu kan vi prale med, at vi er lige så gode, som et af holdene fra kvindernes bedste række. Godt gået piger.

Vi har udlignet og der er kun 19 sekunder tilbage.