(0-0) (0-0) (1-2)         (1 + 2 periode 15 min.  3 periode 20 min.)

31.37 0 - 1 Natasha Lundqvist (Claudia Munkeboe)

Travlhed før kampen.

Hvidovre: 2 x 2 min.
KSF: 3 x 2 min.

Vi havde meget spil i første periode.

Den 9 januar tog vi chancen. Vi havde udfordret et ishockeyhold fra den "rigtige" række (kvinderækken). Det var med lidt blandede følelser, at vi skulle sende vores "små" piger, på banen mod et hold af store damer. Der var vist nok også nogle af de mindste, på vores hold, der ikke havde det så godt med det i starten, men efterhånden som kampen skred frem, opdagede de, at det jo egentligt gik meget god.
I 1 periode gik pigerne godt til den og de havde meget mere spil end vi havde regnet med på forhånd. 0 - 0 sluttede perioden. 2 periode gik på samme måde og sluttede også målløs. Ingen mål efter 2 perioder (man må også indrømme, at vores målpige Hannah havde fundet storspillet frem, og man begyndte at tro på, at hun for første gang kunne holde målet "rent" i en hel kamp .

Det kunne godt se ud som om pigerne har styr på det.

Vi gik i gang med 3 periode (der efter aftale skulle vare 20 min. de første 2 varede kun 15 min.) Så skete det: KSF fik bragt sig foran i det andet minut. Synd for pigerne. Pigerne kæmpede videre og det så ud som om, de stadig troede på det. Efter 9 minutter fik Katarina udlignet og pigerne var jublende glade. Nu troede vi virkelig på, at vi kunne fighte et uafgjort resultat hjem. Da der var spillet 16 minutter får vi så en katastrofal udvisning. Vi kommer under et meget stort pres og både Christina og Nynne må kaste sig for at redde nogle nærgående forsøg. Da man næsten tror, at vi er kommet gennem de 2 minutter scorer KSF til 1 - 2. Det er næste ikke til at bære, men man må jo nok indrømme, at det er fortjent. Ærgerligt at vi ikke spillede 15 min. i alle perioderne, så havde vi fået uafgjort.

Der blev gået til den.

Når man ser på kampen som helhed, så er jeg sikker på, at vi er på vej i den rigtige retning og når vi får et par års mere styrke og erfaring, så skal vi nok nå vores mål. Vi har i hvert fald aftalt, at vi spiller igen på onsdag og så må vi håbe, at pigerne igen kan kæmpe som de gjorde i dag. Det var en fornøjelse at se på. (En god fødselsdagsgave de gav deres gamle holdleder).